Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Cel mai popular joc de telefon primește într-un final noi metode de a promova gameplay corect.

De la lansarea lui PUBG Mobile din 2018, echipa de securitate a avut o poliță de toleranță zero pentru trișatul în joc pentru a crea un mediu de joc plăcut și sănătos. Acum, PUBG Mobile oferă mai multe detalii despre eforturile lor de detectare de hack-uri și inițiativele care sunt în curs de dezvoltare, inclusiv un sistem îmbunătățit de anti-cheat cu detectare în timp real.

În plus, echipa de securitate folosește observarea jocului pentru a monitoriza jucătorii care au fost reportați prin sistemul din joc ca să se asigure că numai jucătorii care folosesc software sau alte metode de a trișa sunt banați.

„Dorim ca jucătorii să știe că suntem 100% determinați să oferim o experiență corectă tuturor”, spune Vincent Wang, General Manager a Global Publishing Department de la Tencent Games. „Ne mândrim enorm cu munca pe care o facem zilnic pentru joc și trișorii ne distrug toată munca depusă. Facem tot posibilul să ținem hackerii departe de jocul nostru și sute de membri din echipă sunt dedicați acestei sarcini.”

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte