Register
Or


A password will be e-mailed to you.

O versiune de Playerunknown’s Battlegrounds pentru telefoane mobile se află acum în curs de dezvoltare, a anunțat săptămâna aceasta Tencent. Publisherul lucrează cu dezvoltatorul Bluehole ca să porteze shooterul de Windows PC pe smartphone-uri pentru audiența chinezească.

Tencent promite o experiență PUBG pe mobile similară cu cea pe PC, dar rămâne de văzut modul în care compania va reuși să transpună jocul pe un ecran mult mai mic. Deja există o multitudine de jocuri battle royale pe platformele telefoanelor mobile, care ar putea da o impresie fanilor despre experiența oferită, ca să știe la ce să se aștepte.

În prezent, jocul e programat pentru lansare numai în China, dar Tencent nu a confirmat vreo dată de lansare sau planuri de a se extinde pe alte piețe. Dar așa cum compania a evidențiat într-un comunicat de presă (în chineză), PUBG a vândut peste 20 milioane de copii ale jocului în toată lumea, așa că ne așteptăm la o lansare și în restul țărilor.

Tencent este unul dintre cei mai mari publisheri din industrie, având sub aripă un număr mare de dezvoltatori de jocuri pentru console și mobile. Din moment ce jocul se va lansa prima dată în China, Tencent a susținut că PUBG reflectă „valorile socialiste importante, cultura tradițională chinezească și reguli ale moralității”.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte