Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Cu siguranță shooter-ul third-person extrem de popular de la Bluehole Studios, PlayerUnknown’s Battlegrounds, este cel mai mare joc al anului 2017, după lansarea lui în early access de la mijlocul anului. Acest joc este un subiect foarte discutat pe întreg globul, inclusiv în nenumărate stream-uri și videouri pe YouTube.

Odată ce a depășit 10 milioane de copii vândute până în septembrie, studioul și-a dublat vânzările în aproape o lună, reușind să treagă de pragul de 22 milioane de exemplare vândute, doar două săptămâni după ce a ajuns la 20 milioane. În alte cuvinte, Bluehole a vândut 1 milion de versiuni PUBG per săptămâna, iar jocul se află numai în early access.

Titlul este programat să fie lansat pe Xbox One în câteva săptămâni, ceea ce va face ca numărul de vânzări să crească și mai mult. Oare vom ajunge să vedem jocul depășind 30 milioane de exemplare până la sfârșitul anului? Rămâne de văzut ce succes va avea pe platforma lui Microsoft.

PUBG este acum disponibil pe Steam în early access. A fost anunțată o lansare pe Xbox One pentru începutul lui 2018. Până acum nu s-a auzit nimic de PlayStation 4, dar nu se știe niciodată.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte