Pumped BMX Pro Review
Gameplay8
Raport calitate/preț6
Grafică și sunet7.5
7.2Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Pumped BMX Pro este un joc de tip sports arcade care urmează să se lanseze pe data de 7 februarie, anul ăcesta. Dezvoltat de Warp Digital Entertainment, Yeah Us! și publicat de Curve Digital, jocul are 60 de nivele și peste 200 de provocări pe care va trebui să le treci folosindu-te de una dintre cele 15 biciclete puse la dispoziție. După ce am trecut de jumătatea jocului cred că am reușit să îmi creez o ideea destul de bună despre ceea ce oferă Pumped BMX Pro.

https://i0.wp.com/steamcdn-a.akamaihd.net/steam/apps/966720/ss_6ff57f19b507a6dd926741f838b457432d11756e.1920x1080.jpg?resize=750%2C422&ssl=1

Gameplay

Gameplayul nu este ceva nou, inovativ, este doar o ideea veche și refolosită de sute de ori până acum în jocurile pentru browser. Cu toate astea, cei de la Warp Digital Entertainment, Yeah Us! reușesc să aducă ceva nou și să îmbunătățească acest gen de joc. Principiile jocului sunt extrem de simple pe o hartă gata definită tu va trebui să îți controlezi bicilistul  pe rampe și în aer astfel încât să realizei provocăriile fiecarui nivel și să strângi un scor cât mai mare. Un scor mare te ajută să primești stele și să îți rezervi un loc în topul celor care au jucat aceeași mapă înaintea ta. Timpul minim de răspuns și gândirea rapidă sunt două elemente fundamentale pentru terminarea jocului, cu ele vei reuși să faci cascatoriile fără să cazi sau să ratezi rampa de aterizare. Pe măsură ce avansezi vei observa că dificultatea crește și ea, deci cu cât vei juca mai mult, cu atât vei deveni mai bun. Scorul primit pe fiecare cascadorie este direct proporțional cu dificultatea cascadoriei în sine. Există o varietate de sărituri, iar ceea ce mi s-a părut interesant este faptul că le poți combina, făcând combouri care oferă foarte multe puncte.

Grafică și sunet

Culorile foarte deschise combinate cu stilul grafic specific desenelor animate conferă jocului o atmoseferă foarte plăcută.  Mișcăriile sunt suficient de fluide și ajută ca săriturile să se vadă foarte interesant. Fiecare nivel are un decor anume cu o temă specifică, de exeplu prima serie de niveluri are ca tematică o pădure prin care se plimbă viețuitoare sălbatice care te privesc curioase sau te urmăresc de-a lungul traseului. Sunetele și muzica, în general, sunt bune, nimic ieșit din comun, dar în perfectă potrivire cu stilul animației și culorile.

Concluzie

Pumped BMX Pro trezește multe amintiri din perioada în care jocurile din browser erau la modă. Cu toate că ideea a fost extrem de folosită de-a lungul timpului, acest joc reușește să îi ofere acestui stil ceva fresh, ceva nou, unic, chiar dacă eu nu credeam că este posibil. Una peste alta prețul de 14,99$ este decent pentru ceea ce reușește să ofere acest joc.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte