TinyBuild a anunțat că Punch Club apare și pe console generației actuale săptămâna aceasta. Asta vine după primele versiuni apărute anul trecut pe Steam(PC/Mac/Linux), Android, iOS și Nintendo 3DS.

„Această realizare este foarte importantă pentru tinyBuild deoarece ne oferă o vedere în viitorul companiei noastre. Multă lume are impresia că suntem un publisher indie – ceea ce este adevărat, dar am început ca un studio de dezvoltare și nu am încetat a fi unul încă de când am creat No Time to Explain în 2011.”

„Studioul nostru din Olanda dezvoltă SpeedRunners și lucrează portări la fel ca aceasta, aducând jocuri pe PS4 și Xbox One. Între timp, studioul nostru din Seattle a adus Punch Club pe Nintendo 3DS cu o completă rescriere de cod, iar acum se ocupă de Mr Shifty pentru Nintendo Switch.”

Echipa tinyBuild a afirmat că vor să crească dezvoltând jocuri în parteneriat cu alte companii și lansându-le pe multiple platforme simultan.

„Atunci când creează jocuri limitate doar pentru PC, în general dezvoltatorii indie nu se gândesc la optimizarea performanței, rating-uri de vârstă sau la alte lucruri distractive care vin odată cu lansarea unui joc pe console. Noi am fost destul de norocoși să trecem prin asta cu No Time to Explain Remastered și am decis să întemeiem un studio de portări care acum este întins pe două locații.”

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte