Asrock

Pure Farming 2018 reprezintă un simulator avansat de agricultură creat de către Techland în cooperare cu Ice Flames. Similar cu alte jocuri din acest gen, în joc, jucătorii își asumă rolul unui fermier ce încearcă să efectueze diferite activități cum ar fi plantarea și udarea semințelor, acumularea recoltelor și vânzarea acestora pe piață. Fondurile obținute în acest mod pot fi utilizate pentru a îmbunătăți ferma și cumpăra noi utilaje agricole. Jocul oferă numeroase soluții inovative și mecanici de joc ce nu au fost până acum disponibile în alte jocuri de acest gen.

 

Pure Farming 2018, la fel ca și alte titluri din gen, permite jucătorului să-și gestioneze propria fermă. El trebuie să desfășoare diverse activități pentru a-și extinde ferma și a câștiga mai mulți bani. Există multe tipuri de plante disponibile în joc și jucătorul trebuie să aibă grijă de ele în ferme situate în diferite părți ale lumii. O hartă în Japonia permite plantarea cireșelor și a orezului, în Columbia jucătorul poate avea grijă de cafea și cânepă industrială, iar în Italia există măsline și struguri pe câmp. În plus, se pot reproduce animale, se produce energie electrică sau se pot investi în sere. Lucrările pe teren pot fi realizate utilizând mai mult de 70 de mașini licențiate de producători precum McCormick, DAR și Landini. Hardware-ul trebuie inspectat și fixat frecvent în atelierul din fermă.

În versiunea de preview, în modul sandbox, este disponibilă doar harta Germaniei, care permite creșterea iepurilor și vacilor. Este deblocată doar o parcelă de teren, iar numarul utilajelor disponibile este limitat.

 

Un mod de dezvoltare a personajului este un plus interesant. Permite îmbunătățirea abilităților legate de diverse activități agricole, ceea ce poate duce la creșterea numărului de culturi sau la creșterea vitezei acestora. Jucătorul trebuie, de asemenea, să utilizeze diferite substanțe chimice, iar schimbările dinamice de timp pot face lucrurile mult mai grele.

 

Moduri de Joc

Sunt disponibile trei moduri de joc: modul sandbox care permite menținerea liberă a fermei, un set de provocări și un mod de campanie care are loc în Montana, în America. Pure Farming 2018 oferă și un mod multiplayer – un mod de cooperare pentru patru jucători.

În versiunea de preview este disponibil doar modul sandbox pe harta Germaniei și un set de provocări. Modul de campanie va fi disponibil doar în versiunea full a jocului.

Pure Farming 2018 va fi lansat pe data de 13 martie 2018.

 

Cerințe de Sistem

 

Mai jos aveți video cu gameplay din Pure Farming 2018 versiunea Preview:

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte