După două jocuri destul de grele, mi-am propus să mă relaxez puțin și să joc ceva casual și ușor, așa că am încercat Pyramid Raid, un joc gratuit pe Steam. Și atât m-am relaxat, că mă dor degetele. nu mai aveam mult și distrugeam tastatura la laptop…

Pyramid Raid este un joc aparent simplu și micuț, însă doar după ce începi să-l joci îți dai seama ce ai în față. Personajul principal este o mumie, iar jucătorul alege sexul mumiei. Scopul jocul este practic să alergi și să te ferești de obstacole, lucru destul de complicat, din câte am observat. De la otravă, lavă, bucăți de piatră, fierăstraie sau chiar greble, totul în jur încearcă să omoare săraca mumie. Jocul este gândit ca o comedie și în linii mari, chiar asta este. Însă după ce încerci de 20 de ori să treci un nivel și te blochezi la final, lucrurile nu mai sunt așa amuzante.

Jocul este împărțit în două segmente, unul de antrenament, în care joci nivelele dezvoltate de producători și altul în care îți poți construi propriul nivel și să-l împarți cu ceilalți jucători sau poți încerca nivelele făcute de alții. Există însă o mică problemă cu aceste nivele… tu îți poți crea orice nivel vrei, dar pentru a-l putea da mai departe celorlalți să-l joace trebuie să-l treci tu măcar o dată. Așadar nu vom vedea trasee imposibile. Dacă treci un nivel creat de alt jucător primești aur în joc, iar dacă ceilalți se chinuie pe al tău primești din nou. Aurul poate fi folosit la construirea unui nivel mai mare, cu mai multe capcane și mai grele. dar orice modificare faci, trebuie să treci din nou nivelul tău.

pyramid_raid_greenlight3

Ca și grafică. Pyramid Raid seamănă cu un joc pentru tablete, fiind foarte colorat și animat. jocul este încă în perioada de dezvoltare și mai are ceva mici probleme. Se mai blochează din când în când si mai apar și probleme de performanță, dar acestea vor fi probabil reparate în viitorul apropiat.

wallpaper1920x1080

Pyramid Raid este disponibil gratuit pe Steam și vă invit cu căldură să-l încercați, doar nu vă costă nimic. Baftă!

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte