Asrock

NVIDIA a lansat versiunea 1.2 pentru Quake II RTX, care oferă îmbunătățiri grafice versiunii RTX a clasicului joc din 1997. De asemenea, NVIDIA a lansat și un nou driver Game Ready pentru Halo: Reach, care adaugă suport pentru Image Sharpening în OpenGL și jocurile Vulkan.

Quake II RTX primește un upgrade grafic

Cel mai recent titlu de la NVIDIA LightSpeed Studios, Quake II RTX versiunea 1.2, aduce multiple elemente grafice care îmbunătățesc calitatea imaginii în joc.

Cele mai noi îmbunătățiri grafice includ:

  • Peste 400 de texturi actualizate
  • Grafica apei din joc a fost actualizată, folosind efectul god rays în timpul randării. De asemenea, au fost actualizate și efectele de reflexie și refracție a luminii în contact cu apa, adaugând o notă de realism jocului.
  • Grafica ray-traced rulează acum și pe monitoarele de securitate
  • Reflexii recursive (reflexii reflectate pe alte reflexii) sunt randate pe suprafețe selecte, creând un efect de „coridor de oglinzi”.
  • Randarea a fost îmbunătățită, odată cu randarea de reflexii, refracții a luminii în contact cu sticla. NVIDIA a introdus și o nouă setare opțională care îmbunătățește calitatea randării reflexiei luminii prin sticlă.
  • Mai multe schimbări și îmbunătățiri pentru denoising și alte caracteristici de randare, care îmbunătățesc calitatea imaginii pe toate nivelurile.

Gamerii care dețin Quake II RTX pe Steam vor primi actualizarea pentru versiunea 1.2 automat. Alternativ, actualizarea poate fi descărcată manual de aici, iar varianta pentru Linux de aici.

Game Ready pentru Halo Reach

Cel mai recent driver Game Ready de la NVIDIA pentru Halo: Reach va optimiza experiența gamerilor pe PC în jocul Halo: Reach încă de lansare. Noul driver adaugă suport și pentru versiunea actualizată a Quake II RTX, iar lansarea NVIDIA Control Panel Image Sharpening adaugă suport pentru OpenGL și jocurile Vulkan.

Image Sharpening vine pe OpenGL și jocurile Vulkan

Un alt aspect important al driverelor NVIDIA Game Ready este acela că sunt folosite deseori pentru a livra noi caracteristici pentru gamerii GeForce. Acest driver Game Ready adaugă suport pentru NVIDIA Control Panel Image Sharpening în OpenGL și titlurile Vulkan. Image Sharpening permite gamerilor GeForce să îmbunătățească claritatea imaginilor în jocuri. Cu acest nou driver Game Ready, gamerii se pot bucura de această caracteristică în majoritatea jocurilor disponibile pe piață.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte