Enermax Squa RGB

În loc să continue să reprofileze procesoarele existente pentru dispozitive inteligente de acasă, Qualcomm a dezvăluit două noi chipset-uri construite special pentru gadget-urile IoT. QCS605 și QCS603 sunt sisteme de 10nm  (SoCs), care vor acționa camere de 360 de grade, roboți inteligenți care vor controla aspiratoare și afișaje inteligente și sunt anunțate ca fiind prezente pe dispozitive Ricoh Theta și Kedacom, pentru început.

Pe lângă specificațiile tehnice pentru cele două chipseturi, pe internet a apărut și o cameră 360 bazată pe noua infrastructură. un site din Taiwan a scăpat pe site specificațiile pentru noua cameră ce urmează să fie lansată.

După specificații, camera va putea fi folosită în diferite moduri, ca și cameră de acțiune, cameră VR sau 360 sau montată pe drone. Camera promite să înregistreze conținut video 4K în 60fps sau chiar 5K în 30fps. Este un pas destul de mare în lumea camerelor care captează conținut de înaltă calitate. pentru moment nu se știe o dată exactă de lansare și nici prețul.

 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte