Enermax Squa RGB

Microsoft și Remedy Entertainment au făcut anunțul oficial care confirmă apariția unuia dintre cele mai așteptate jocuri din 2016, Quantum Break.

Microsoft a tot primit întrebări, la care au evitat să ofere un răspuns, referitor la o altă platformă pe care o să apară Quantum Break, dar acum au dezvăluit că jocul o să fie lansat atât pe Xbox One, cât și pe PC (exclusiv pe Windows 10). Quantum Break va fi lansat pe 5 aprilie pe ambele platforme.

Noile informații nu se opresc aici, Microsoft anunță că ce-i care au făcut precomenzi în magazinul Xbox, pentru versiunea digitală, o să primească gratuit și versiunea pentru Windows 10. Acest „bonus” de precomandă este disponibil și pentru persoanele care valorifică un cod digital achiziționat de la comercianții recunoscuți de Microsoft. Ultima zi stabilită pentru acest „bonus” este 4 aprilie 2016.

În timp ce Microsoft anunță că aduce Quantum Break și pe Windows pentru jucătorii ce preferă PC-ul mai mult decât consola, fanii Xbox nu sunt așa de încântați de această mișcare și de bonusul de care au parte utilizatorii de PC, mai mult decât atât, unii deja au început să renunțe la pre-comenzile pentru Quantum Break.

QuantumBreak-fans

Revenind la Quantum Break, pentru a-l rula pe PC ai nevoie de următoarea configurație:

Cerințe minime Cerințe recomandate
Sistem de operare Windows 10 x64-bit Windows 10 x64-bit
Procesor Intel Core i5-4460, 2.70GHz sau AMD FX-6300 Intel Core i7-4790, 4GHz sau echivalent AMD
Placa video NVIDIA GeForce GTX 760 sau AMD Radeon R7 260x NVIDIA GeForce 980 Ti sau AMD Radeon R9 Fury X
Memorie video 2 GB 6 GB
Memorie RAM 8 GB 16 GB
DirectX DirectX 12 DirectX 12
Spațiu pe HDD 55 GB 55 GB
Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte