Enermax Starryfort SF30

Quarantine a evadat din Early Access și a fost lansat pe Steam cu câteva zile în urmă. În acest joc single-player de strategie, dezvoltat de către Sproing și publicat de 505 Games, obiectivul jucătorului este de a opri epidemiile și de a găsi un leac pentru boli într-un efort să scape lumea de virusuri mortale.

Dezvoltatorul Sproing a lansat Quarantine pe Steam Early Access ca să adune feedback de la jucători în timp ce proiectul lor se afla în lucru. Acest lucru le-a permis să testeze noi moduri de joc și conținut, cum ar fi modul de pe workshop prin care jucătorii pot crea boli suplimentare. În plus, echipa Sproing a avut timp suficient să finiseze mecanicile de joc ca să îmbunătățească gameplayul înainte de lansarea oficială.

În acest captivant joc turn-based de strategie, jucătorul intră în rolul directorului de la Pandemic Defense, o agenție de biosecuritate internațională, iar acesta este nevoit să ia imediat măsuri asupra răspândirii virusurilor contagioși. Atunci când patogeni noi își fac apariția, fiecare tură contează; supraviețuirea stă în mâinile fiecărui jucător, care trebuie să recruteze o echipă de specialiști și să-i trimită în misiuni critice pe tot globul.
Timpul este cel mai prețios aliat când jucătorii fac cercetări despre boli, upgrade-uri la tehnologie și pun în carantină epidemia ca să nu se răspândească în toată lumea și să omoare întreaga populație.

Quarantine a primit ratingul PEGI 12+ și este acum disponibil pe magazinul Steam la 9,99 euro, iar până în 31 mai jocul este redus la 5,99 euro.

Pentru informații suplimentare, accesați linkul următor: www.playquarantine.com

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte