Ubisoft a anunțat astăzi că Rabbids Coding, un joc proiectat să prezinte bazele scrierii de cod, este acum disponibil gratuit pe Uplay pentru PC. În Rabbids Coding, iepurii neastâmpărați invadează o navă spațială și creează haos. Jucătorii au ca obiectiv să curețe dezordinea prin introducerea comenzilor de programare în sistemul de operare al navei. Jucătorii de toate vârstele vor învăța bazele limbajului de programare și logică algoritmică.

Dezvoltat de către Ubisoft Montreal, Rabbids Coding încearcă să facă programarea amuzantă și accesibilă, acest mediu de învățare fiind disponibil tuturor. Rabbids Coding este ușor de utilizat pentru începători și este recomandat de la vârsta de 7 ani în sus.

De alungul celor 32 de nivele, jucătorii vor fi îndrumați și vor învăța abilități de programare care le vor permite să scrie linii de cod cât mai scurte și eficiente posibil.

„Ubisoft e determinat să pregătească următoarea generație de dezvoltatori de jocuri video și ce mod mai bun de a-i învăța bazele programării decât printr-o experiență de învățare amuzantă și interactivă?”, spune directorul de joc Olivier Palmieri.

Rabbids Coding este disponibil acum gratuit pe magazinul Uplay de la Ubisoft.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte