Racecraft noul proiect Vae Victis Games, responsabilii cu crearea Victory: The Age of Racing ajunge vineri 3 iunie 2016 la versiunea 0.4.0. Aflat din martie în Early Access pe Steam, jocul primește acum primul update major și vă vom prezenta astăzi ce conține această actualizare. pentru cei care nu cunosc jocul, avem un preview făcut în urmă cu două luni la joc, iar de atunci s-a lucrat constant la repararea de buguri și aducerea elementelor noi în cadrul jocului.

Racecraft040-reflections04

Primul dintre aceste elemente noi este Car Paint Mode, care permite jucătorilor să-și personalizeze mașinile așa cum doresc. Pentru moment, vor exista o serie de modele care pot fi aplicate pe mașini iar jucătorii își vor putea modifica culorile acestora. În viitorul apropiat va fi implementat și un sistem care va permite tuturor jucătorilor să-și importe în joc modele create de ei și să le aplice pe mașini. Avem mai jos un mic demo cu personalizările care vor fi disponibile din 3 iunie.

Racecraft 0.4.0

Racecraft 0.4.0

Pe lângă acest mod de personalizare, Racecraft primește și o serie de actualizări majore pe partea grafică. Jucătorii vor beneficia astfel de grafică îmbunătățită, iar cel mai important aspect este introducerea reflexiilor dinamice în joc.

Racecraft040-reflections02

Dacă nu aveți deja jocul, acesta va fi disponibil cu un discount de 25% pe Steam pentru o săptămână, începând cu data de 13 iunie.

Ce părere aveți despre aceste noi actualizări și despre joc în general? 

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte