Racecraft este un simulator de curse, produs și distribuit de Vae Victis Games, am primit șansa de a testa acest joc, care părea și suna promițător.

Gameplay

Circuitele nu au și ele niște nume normale, au de exemplu: yuEAJb1JZm2, yrzNmd3yiLL sau mai știu eu ce combinație de cifre și litere, dar se poate trece cu vederea peste acest aspect, ținând cont că există un număr nelimitat de circuite și ar fi fost cam greu să găsească un nume pentru fiecare. Un lucru îmi place la Racecraft, și anume că poți selecta nivelul de sinuozitate, cât de lung să fie traseul și vremea, iar apoi calculatorul îți generează automat un circuit, pe care nu l-ai mai încercat, poți crea câte circuite vrei tu, nu există o limită. De obicei la orice joc de curse vezi panouri cu reclame pe marginea traseului, dar în Racecraft nu găsești nimic.

De când intri în joc, îți apare această imagine, în care scrie cât la sută s-a lucrat la fiecare capitol:

Racecraft

Meniul IU este atroce în cel mai bun caz, se simte ca un meniu de consolă sau mai degrabă eu sunt destul de sigur că este unul, nu puteți utiliza mouse-ul pentru a selecta ceva. Sunteți obligat să folosiți săgețile pentru a naviga și tasta Alt pentru a selecta și pentru a da înapoi. În cazul în care aceste chei pot fi schimbate mi-ar plăcea să știu cum, pentru că atunci aș putea schimba controalele cu privire la modul de a conduce mașinile. Controale pentru conducere sunt ciudate, iar orice cursă va deveni o pacoste pe măsură ce timpul trece.

Racecraft

Grafică
Racecraft are o grafică destul de bună, dar și aici mai este de lucru la optimizare. Designe-ul mașinilor este fain, dar nu complet, îi lipsește acel ceva.

Racecraft

Sunet

Îmi place sunetul scos de mașinile de curse, dar ciudat este că atunci când ieși în decor sunetul este același, adică nu se simte nicio diferență între atunci când ești pe asfalt și atunci când ești pe iarbă.

Racecraft

Concluzie

Racecraft este un joc la care producătorii au de lucru dacă vor să facă din el un simulator de curse adevărat. Jocul este disponibil pe Steam pentru 19,99$, când producătorii vor lucra mai mult la el își va merita prețul, dar până atunci, nu cred că aș da mai mult de 8$ pe el.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte