Racecraft este cel mai nou proiect Vae Victis Games, responsabilii cu crearea Victory: The Age of Racing. Noul joc de curse de mașini poate fi jucat gratuit pe Steam, sub formă de demo tehnic, accesând acest link. Jocul este bazat pe tehnologie procedurală, unde poți creea un număr nelimitat de circuite de curse și îți vei putea crea propria mașină, pentru a atinge performațe maxime în curse și în viitoarele evenimente eSports.

Având o tehnologie inovatoare, Racecraft promite să fie un produs inovator în industria jocurilor de curse.

Până în acest moment, producătorii spun că jocul este finalizat în proporție de 40% pe grafică, 70% din motorul procedural este terminat, de asemenea 40% din elementele adiționale ale acestui motor sunt finalizate, iar din punct de vedere al controlului, 80% este funcțional. Am testat și noi această versiune demo a jocului, iar videoul îl puteți vedea aici:

Părerea noastră este că, din punct de vedere grafic, jocul arată foarte bine, la fel și din punct de vedere al controlului mașinii. Nivelul de dificultate este însă înalt, iar până acum, putem juca împotriva unui bot și în curse contra cronometru. La momentul lansării, Racecraft va avea motorul procedural denumit Camilla 100% funcțional, iar acesta va permite jucătorilor să genereze un număr nelimitat de circuite. Suportul pentru dispozitive VR nu a fost lăsat deoparte, iar interfața este concepută astfel încât să fie funcțională și interactivă, fără a fi nevoit să te oprești din condus. Va fi disponibilă și o versiune multiplayer, iar jocul va avea mai multe ligi pentru joc competitiv eSports.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte