La finala Pro League Tokoname, Ubisoft a dezvăluit detalii despre al patrulea și ultim sezon din Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 4. Operațiunea Shifting Tides îi aduce pe Kali și Wamai, un attacker și un defender din India, respectiv Kenya, împreună cu un rework pentru harta Theme Park.

Kali și Wamai sunt noii operatori, iar aceștia s-au întâlnit în NIGHTHAVEN Special Intervention Company, un grup militar privat condus de Kali. Ea vine echipată cu pușca cu lunetă CSRX 300 care distruge pereți, baricade și trape dintr-un glonț. Gadgetul ei este un explozibil unde-barrel care distruge toate gadgeturile de pe fiecare parte a unui perete. Wamai este cel mai bun operator din grupul militar al lui Kali și are ca gadget un sistem Mag-NET care atrage proiectile inamice și le detonează la locația magnetului. Ambii operatori pot face grenadele și gadgeturile inamice redundante, sau le pot întoarce împotriva lor.

shifting tides

Pe lângă cei doi operatori noi, jucătorii vor putea explora un Theme Park reimaginat. Rail Platform a fost eliminat, secțiunea estică a fost apropiată mai mult de cea vestică. În interior, secțiunea estică a fost schimbată semnificativ. Site-urile Gargoyle și Haunting Dining au fost înlocuite cu Throne Room și Armory. Noul Gong Room din acestă zonă devine intrarea principală, în timp ce Arcade Entrance a fost blocat.

În plus, va exista penetrație prin membrele jucătorilor, ieșirea din animația de escaladat va cere confirmare jucătorului, iar prețul operatorilor lansați anterior a scăzut (Hibana, Echo, Dokkaebi, Vigil, Zofia, Nomad și Kaid).

Serverul de test pentru Operation Shifting Tides este live începând de ieri, 11 noiembrie. Serverul de test, disponibil doar pe PC, este o alternativă pentru versiunea live, care le permite jucătorilor de Siege să încerce caracteristicile care urmează să intre în joc.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte