Enermax Starryfort SF30

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege este un first person shooter axat pe multiplayer, ce are la bază un sistem de operatori. Aceștia sunt specialişti ai forţelor de intervenţie din mai multe ţări de pe glob, fiecare cu propriile echipamente, arsenal, skill-uri şi atribute. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege oferă 20 astfel de operatori, proveniţi din cinci servicii de intervenţie: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia). De asemenea, pasionații de provocări single player sau cooperative au la dispoziție modul de joc Terrorist Hunt.

Între 15 aprilie și 18 aprilie Ubisoft oferă jocul gratuit pe Uplay și Steam. Vei putea juca gratuit, fps-ul tactic de VDIZM-0XEL9-GH0EY acum până duminică seară la ora 20:00. Dacă te-a convins că merită să-l cumperi, beneficiezi de o reducere de 33% ( adică plătești 40,19$), sau dacă vrei, poți cumpăra Gold Edition unde beneficiezi de o reducere de 40% (adică plătești 53,99$), acest pachet conține și Season Pass.

Pentru a avea acces la Rainbow Six Siege pe Uplay, jucătorii ar trebui să lanseze Uplay pe PC și să facă click pe banner-ul cu Rainbow Six Siege . Pentru a avea acces pe Steam, jucătorii trebuie pur și simplu trebuie să viziteze pagina produsului prin intermediul clientului Steam.

Rainbow

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte