Doi noi operatori și o hartă se alătură jocului Rainbow Six Siege astăzi, totuși unii jucători probabil se vor bucura mai mult de noile caracteristici și îmbunătățiri care vin împreună cu acestea. Deținătorii „season pass”-ului pot juca drept specialiști din Canadian Joint Task Force 2 Frost și Buck chiar acum, iar toți ceilalți îi pot încerca abia săptămâna viitoare.

Rainbow Six Siege

Frost este un apărător cu o capcană de picioare specială perfectă pentru a imobiliza operatorii inamici, care are un nume bine ales: „Welcome mat” (preș de bun-venit).
Buck este un atacator cu un atașament de shotgun pe carabina sa, permițându-i să treacă de la tragere pe rază lungă la rază scurtă instant. Cei care dețin Season Pass-ul îi pot lua pe gratis începând de acum, dar cei care nu îl au vor fi nevoiți să aștepte până pe 9 februarie

Frost și Buck ajung împreună cu noua hartă numită Yacht, în care acțiunea ia loc pe o barcă eșuată în mijlocul gheții din golful Baffin. Aruncați o privire la aceasta:

Operațiunea Black Ice cele mai substanțiale update-uri ale gameplay-ului de când a apărut Rainbow Six Siege în decembrie. Primul lucru ar fi noul mod de spectator, care îi dă posibilitatea unui alt jucător de a intra în meciuri având mai multe opțiuni. Atacatorii vor putea acum să aleagă puncte de spawn individuale în modul ranked, în loc să voteze toată echipa pentru același punct, iar apărătorii vor fi siliți să utilizeze noi puncte de obiective în loc de a se concentra pe aceeași strategie rundă după rundă. Puteți citi restul îmbunătățirilor pe larg pe site-ul oficial.

Cei care aveți season pass-ul și ați încercat deja ambii operatori împreună cu harta, ce părere aveți despre aceștia?

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte