Enermax Starryfort SF30

Știam deja de ceva vreme că filmul de animație Ratchet & Clank urmează să aibă premiera în Statele Unite pe 29 aprilie 2016. De asemenea, știam că studioul Insomniac Games lucrează la un joc omonim, un soi de reimaginare a primului titlu din acestă simpatică serie.

Ce nu știam încă era data exactă de lansare a acestui joc, programat pentru primăvara anului viitor. Acest neajuns a fost corectat pe scena PlayStation Experience 2015, unde, pe lângă anunțul conform căruia jocul Ratchet & Clank va fi lansat pe 12 aprilie 2016, a fost dezvăluită și o nouă demonstrație de gameplay, acompaniată de câteva secvențe din film.

Noul Ratchet & Clank nu va fi doar un simplu remaster: va beneficia de un aspect grafic cât se poate de modern, capabil să rivalizeze filmele de animație CGI actuale și de o sumedenie de modificări și noutăți față de primul joc al seriei: noi niveluri, noi planete, noi boși, un arsenal aproape complet refăcut, precum și secțiuni noi de joc alături de simpaticul robot Clank.

Cât despre film, nume importante se vor regăsi pe afișul acestuia: Paul Giamatti îl va interpreta pe Chairman Drek, John Goodman pe Grimroth (mentorul mecanic al lui Ratchet), Bella Thorne își va oferi vocea pentru Galactic Ranger Cora, în timp ce Rosario Dawson o va interpreta pe Elaris (Galactic Ranger support team). Nu în ultimul rând, ca apariție-surpriză, nimeni altul decât Sylvester Stallone îi va da viață lui Victor Von Ion (locotenentul malefic al lui Chairman Drek).

Noul joc Ratchet & Clank va fi lansat pe 12 aprilie 2016, exclusiv pentru PlayStation 4. Filmul Ratchet & Clank va avea premiera pe 29 aprilie 2016.

Ratchet-and-Clank-630x354

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte