Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Dacă vreți să îmbunătățiți aspectului biroului vostru ți să-i adăugați o varientate de luminițe RGB, cei de la Razer au soluția pentru voi. Razer introduce Razer Firefly V2, o versiune îmbunătățită a mousepad-ului Firefly RGB. Noul model este chiar mai subțire decât originalul, cei de la Razer făcând-ul mai subțire cu aproximativ 1 mm. Firefly V2 continuă să ofere iluminare Razer Chroma RGB fiind mult mai luminos decât predecesorul său și este în prezent cel mai strălucitor mousepad Chroma RGB oferit de Razer. Mai mult, este mai ieftin, are iluminare pe toată suprafața marginilor și are și un sistem de prindere a cablului integrat.

Iată câteva specificații tehnice ale mousepad-ului:

  • Bază cauciucată care nu alunecă pe nici un fel de suprafață.
  • Suport Razer Synapse pentru customizare.
  • Iluminare: Chroma, culori la alegere din 16.8 milioane de variante.
  • Conectare: prin cablu USB (pentru a activa iluminarea).
  • Dimensiuni: lungime: 355 milimetri / lățime: 255 milimetri / înălțime: 4 milimetri.
  • Greutate: 380 grame.
  • Funcționează pe Windows 7, 8, 10, MAC OS X (versiunile 10.8 – 10.11).

Firefly V2 nu numai că are LED-uri mai luminoase, dar are și nouăsprezece zone de iluminare care se întind pe toate cele patru laturi. În schimb, Firefly original avea iluminare RGB pe doar trei dintre cele patru laturi ale sale. Firefly V2 are, de asemenea, patru zone suplimentare care pot fi personalizate cu efecte Chroma care utilizează până la 16,8 milioane de culori sau numeroase efecte prestabilite folosind Razer Synapse 3.

Razer a încorporat și o suprafață micro-texturată cu o grosime de doar 3 mm, despre care compania spune că a fost calibrată pentru toți senzorii mouse-ului, pentru toate setările de senzitivitate și pentru toate stilurile de joc. Compania susține că această textură ar trebui să ofere și „urmărirea exactă a pixelilor”. Între timp, partea din spate are un strat anti-alunecare care ar trebui să împiedice alunecarea mousepad-ului atunci când îl utilizați. Razer a inclus și un suport pentru cablu, care este foarte folositor, și acționează la fel ca un mouse bungee. Acesta îți permite să bagi cablul în interior și elimină mult trasul de cablu în cazul mouse-urilor pe USB, lucru util în jocuri precum Counter-Strike: Global Offensive, unde fiecare mișcare a mouse-ului contează. Acesta este plasat convenabil pe partea stângă a mousepad-ului.

Partea din spate a mousepad-ului rămâne neschimbată față de motelul anterior și este cauciucată și nu alunecă pe nici un fel de suprafață. Acest mousepad este proiectat și optimizat pentru a oferi echilibrul perfect între control și viteză, deoarece a fost „testat pentru a funcționa cu diverși senzori de mouse și sensibilități.” Din nou, acest lucru este util pentru a obține un avantaj competitiv în shootere și jocuri battle-royale.

Testat în mai multe jocuri de tip FPS, mousepad-ul se mișcă excepțional, iar faptul că arată atât de bine, este doar un mare plus care îl poate aduce mai repede pe biroul vostru.

Dacă sunteți interesați să cumpărați, găsiți link în descriere: https://www.pcgarage.ro/mouse-pad/razer/firefly-v2/

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte