Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Asrock

Astăzi vorbim despre o tastatură de la Razer, și anume Huntsman Tournament Edition.

Razer flosește switch-uri optice de ceva vreme, în Huntsman și Huntsman Elite cu purple optical switch. Ideea este simplă: se simte ca un switch mecanic tradițional al tastaturii, dar în loc de un contact metalic, folosește un fascicul de lumină care, atunci când este întrerupt, oferă o acționare instantanee. Switch-urile sunt acum roșii și asta este important. Acestea sunt acum switch-uri optice liniare, despre care Razer susține că oferă cea mai rapidă acționare până în prezent. Pe acest front, asta nu pare a fi o minciună. Această tastatură este absurd de rapidă.

Iată câteva specificații tehnice ale tastaturii:

 • Switch-uri Razer™ Linear Optical cu forță de acționare de 40 G
 • Durată de viață de 100 milioane de acționări
 • Taste Razer Doubleshot PBT
 • Design cu taste standardizate pe rândul de jos al tastaturii
 • Formă compactă
 • Cablu USB-C detașabil
 • Suprafață de aluminiu mat
 • Spațiu de stocare hibrid încorporat ce stochează până la 5 profiluri
 • Iluminare Chroma cu 16,8 milioane de nuanțe
 • Compatibil Razer Synapse 3
 • Taste complet programabile cu înregistrare în timp real a comenzilor macro
 • 10 key roll-over cu anti-ghosting
 • Mod special de gaming
 • Ultrapolling la 1000 Hz

Razer Huntsman Tournament Edition este o tastatură compactă cu un design simplu. Aceasta elimină numpad-ul atât de inutil pentru jocuri și se bucura de o metodă de conectare demnă de anul 2019, printr-un cablu USB-C detașabil. Cablul este pe partea stângă a tastaturii, pentru că mulți jucători o înclină în timpul jocului pentru o utilizare mai confortabilă. Fiind în stânga, nu încurcă nimic altceva, în special, mouse-ul. Un mare plus la această tastatură este faptul că, acum, cablul este detașabil și este USB-C, având astfel un mare avantaj. Să presupunem că vrei să îți iei tastatura la un turneu oficial, sau la un LAN, acum trebuie doar să îi deconectezi cablul din spate, fără a mai fi nevoit să îl scoți și din PC, mai ales dacă ai un cable management făcut.

 

 

Pe partea de jos a tastaturii găsim scris „FOR GAMERS. BY GAMERS.” ceea ce certifică faptul că Razer colaborează cu gameri profesioniști pentru a face produse cât mai aproape de nevoile gamerilor. În vederea fabricării noului Huntsman Tournament Edition, Razer a dezvoltat propriile unelte de producție pentru confecționarea unor taste doubleshot cu o durabilitate extremă grație utilizării materialului PBT. Huntsman TE dispune de cele mai subțiri și netede fonturi de pe orice tastatură ce utilizează PBT. Proiectate pentru a rezista rigorilor sesiunilor de antrenamente solicitante și a utilizării în cadrul competițiilor intensive, aceste taste își mențin textura, rezultatul fiind că tastatura Huntsman Tournament Edition arată ca nouă chiar și după o perioadă extinsă de utilizare.

De asemenea, Razer Huntsman Tournament Edition se bucură și de suportul pentru Razer Chroma, unul dintre cele mai populare sisteme de RGB, ceea ce iți permite să personalizezi așa cum vrei efectele de iluminare având posibilitatea de a alege dintre 16.8 milioane de culori și poți chiar să iți sincronizezi efectele de iluminare cu alte dispozitive ce folosesc Razer Chroma.

 

În Synapse, putem personaliza fiecare tastă în parte, și chiar dacă nu avem butoane de macro pe tastatură, funcția poate fi folosită în continuare. Tot aici mai găsim tab-ul de lightning unde putem  seta luminozitatea iluminării, precum și power saving mode, și, bineînțeles, efectele de iluminare.

 

Un alt plus util la Huntsman Tournament Edition este stocarea on bord care poate salva  până la cinci profiluri separate. Dacă călătorești mult, la evenimente sau turnee LAN, poți folosi tastatura și profilurile preferate, fără a fi nevoie să te conectezi la aplicația Razer Synapse 3.

 

Nu recomand această tastatură pentru office. Având un timp de răspuns foarte mic, este foarte ușor să faci să faci greșeli de tastare, eu găsindu-mă foarte des în situația asta. Chiar și în jocuri va dura o vreme până o să te obișnuiești cu ea.

 

Razer Huntsman Tournament Edition este disponibilă la retaileri în Românial la un preț de 729,98 (Pc Garage)

 

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte