Enermax Squa RGB

Salutare, astăzi vorbim despre căștile de gaming Razer Kraken X. Acestea sunt cele mai ușoare căști overhead, cântărind doar 250g și vin cu un sunet 7.1 surround.

Aspect:

Dacă privim cu atenție, Razer Kraken X seamană cu celelalte headset-uri din familia Kraken, principala diferență fiind că acest headset este foarte ușor. cântarind doar 215 grame, este unul dintre cele mai ușoare headset-uri de pe piață.

Construcție

Înauntru găim drivere de 40mm cu o impedanță de 32 ohms și o frecvență de răspuns de la 12hz la 28khz.

În termeni de flexibilitate, aceste căști se pot extinde destul de mult, deci sunt perfecte pentru orice vârstă, și sunt destul de flexibile, putând fi îndoite ușor. totuși, nu recomand să le testați limitele pentru că toată construcția lor este din plastic, acesta fiind și motivul pentru care sunt atât de ușoare.

Performanță

Pe partea de sunet, căștile sunt destul de bune, singura problemă fiind faptul că frecvențele joase sunt cu mult peste medii ți înalte. Poate unora le place sunetul, dar eu cred ca într-un joc trebuie să beneficiezi de un sunet flat, în special în FPS-uri.

Din moment ce sunt atât de ușoare, nu este niciun fel de presiune în momentul în care le porți, iar la o sesiune mai lunga de gaming, poți să uiți că le ai pe cap. Earpad-urile sunt din spumă de memorie, acoperite într-un material foarte plăcut, care seamană a fi piele sintetica. Căștile antifonează foarte bine zgomotul de afară, astfel încât sa te poți bucura de ceea ce rulează pe monitor, fără a fi întrerupt.

Pe partea din spate a căștii stângi, găsim butonul de on/off al microfonului, iar sub el, este rotița de volum.

Microfonul este unul cardioid și pot spune că este un microfon decent, dacă nu vrei sa investești într-un microfon de calitate. Este destul de flexibil și modest încât sa nu te simți deranjat de prezența lui, și să poată fi ajustat de fiecare user în parte.

Concluzie

Deci, dacă sunteți în căutare de un headset bun, la un preț mai mult decât decent, având în vedere că e Razer, Kraken X e un best-buy, la doar 219 lei.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte