Razer, liderul global pentru gaming, a anunțat astăzi noul laptop Razer Blade Pro. Este primul laptop ce are calificare THX Mobile, o acreditare de înaltă performanță pentru telefoane mobile, tablete și laptopuri. Certificarea THX acoperă ecranul și ieșirea audio a laptopului.

Prin procesele THX, ecranul lui Razer Blade Pro este calibrat și testat pentru rezoluție, precizie a culorilor și performanță de redare video. Rezultatul exercițiului este o experiemnă de vizionare fără egal, dacă o persoană joacă un joc de tip FPS sau se bucură de un film cu multe efecte speciale.

În mod similar, mufa audio de pe noul Razer Blade Pro îndeplinește cerințele THX pentru ieșirea de tensiune, răspunsul de frecvență, distorsiune, zgomot și garantează un sunet clar prin căști.

„Razer Blade Pro este un laptop de nivel superior ce oferă un mod de vizualizare și audiție THX”, spune Ahmad Ty-Taylor, CEO al THX. „Poate să ruleze cu ușurință jocuri extreme și creare mobilă de conținut audio și video cu o performanță excepțională.”

Noul Razer Blade Pro are un procesor Intel i7 quad-core de a 7-a generație care stimulează performanța pentru gameri, entuziaști ai realității virtuale, dezvoltatori și profesioniști creativi. Aplicația Razer Synapse permite utilizatorilor să aleagă când să ruleze sistemul în modul de overclock. Noul Razer Blade Pro folosește memorie ram mai rapidă și de capacitate mai mare, 32 GB DDR4 la o frecvență de 2667MHz.

Pentru grafică extremă și programe ce rulează realitate virtuală, Razer Blade pro este cel mai subțire laptop cu cele mai noi plăci video de la nVidia, GeForce GTX 1080. Utilizatorii se pot juca la setări ultra-high cu rezoluția 4K.

„Blade Pro a fost recent numit ca laptopul final pentru Windows și am ridicat nivelul realizărilor noastre anterioare cu certificare THX”, spune Min-Liang Tan, CEO Razer și co-fondator. „Fiecare rafinament de pe Razer Blade pro se apropie de înlocuirea definitivă a PC-ului.”

Razer Blade Pro cu certificatul THX este echipat cu un ecran IGZO 4K de 17.3′ ce dispune de tehnologia nVidia G-SYNC pentru cele mai netede cadre pe secundă posibile din timpul jocurilor. Ecranul oferă 100% precizie de culoare Adobe RGB pentru a oferi imagini uimitoare pentru jucători și graficieni. Alte elemente importante includ stocarea de până la 2 TB pe PCIe M.2 SSD în configurație RAID 0, un cititor de carduri SD integrat, opțiuni avansate de conectivitate prin intermediul a trei porturi USB 3.0 și un port Thunderbold 3.

Razer Blade Pro este echipat în mod unic cu întrerupătoare mecanice Ultra-Low-Profile cu puncte de acționare și resetare. Apăsate și înregistrate la 65 de grame forță, imitarea simțului de tastatură mecanică la scară normală. Tastatură și trackpad oferite de Razer Chroma. Această tehnologie din LED-uri la trei culori oferă efecte de iluminat ce pot fi personalizate și sincronizate cu evenimentele din joc.

În timp ce alte laptopuri echipate similar au peste 5cm grosime și 4,5kg, noul Blade Pro are un șasiu de aluminiu și are o grosime de 2cm și cântărește 3,6kg. Adaptorul de 250w a fost creat pentru mobilitate și ocupă mai puțin spațiu decât alte laptopuri similare. Noul Razer Blade Pro va fi disponibil în curând în America de Nord și în țările europene selectate prin Razerzone.com și la anumiți comercianți. Pentru mai multe informații, accesați razerzone.com/bladepro.

Prețul de pornire este de 3999$ / 3,799£ / 4,499€ și va fi disponibil în USA, Canada, UK, Germania și Franța.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte