Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Squa RGB

Razer™, liderul global de lifestyle pentru gameri, a anunțat astăzi o inițiativă „Paid to Play” concentrată pe portofelul virtual zVault și un sistem de monedă digitală pe care Razer l-a lansat în acest an.
Prin acest nou program, gamerii pot obține moneda zSilver în timp ce joacă titlul favorit pe PC, lansat prin Razer Cortex. Razer Cortex este un program gratuit ce oferă gamerilor o varietate mare de opțiuni de performanță pentru PC și o modalitate de a căuta oferte pentru jocuri.

Utilizatorii pot folosi zSilver pentru a cumpăra produse Razer, vouchere de reducere și produse exclusive. Razer intenționează să extindă recompensele zSilver pe viitor, pentru a include produse de bază, cum ar fi cafea, bilete la film și multe altele. Acest program de monedă virtuală este prima soluție de acest tip pentru recompensarea gamerilor din întreaga lume.

Scopul campaniei „Paid to Play” este de a face produsele Razer disponibile tuturor gamerilor înrăiți, reflectând sloganul brandului, „Pentru jucători. De la jucători”

Trei zSilver pe minut, până la 900 în fiecare zi- pot fi acordate pentru jucătorii care joacă titluri precum Paladins™, League of Legends™, DOTA™ 2, Counter-Strike: Global Offensive™ și OverWatch™. Aceste jocuri sunt cele mai populare jocuri înregistrate de Razer Cortex, iar această listă scurtă au o audiență globală de 138 milioane de jucători.

„Conceptul ca jucătorii de zi cu zi să primească o recompensă pentru a se juca nu a mai fost înainte”, spune Min-Liang Tan, CEO și co-fondator Razer. „Jucătorii pot beneficia de avantajele unui sistem de recompense, pur și simplu pentru a face lucruri pe care deja le fac.”

„Lumea jocurilor este un câmp deschis, reprezentând fiecare persoană din lume. Suntem încântați să ajutăm oameni să primească produse Razer oriunde ar fi, indiferent de situația lor și indiferent de ce joacă, atâta timp cât sunt jucători.”

Jucătorii ce au ID-urile Razer verificate și ale căror jocuri sunt lansate prin Razer Cortex sunt eligibili pentru recompensa cu zSilver. Titularii zSilver pot obține elemente exclusive, cum ar fi mouse-ul de gaming Razer Mamba Chroma, Razer Blackwidow Chroma, reduceri la diverse produse și multe alte oferte.

Unul din elementele cele mai solicitate din istoria recentă, ediția limitată a suportului pentru cană, Razer, oferit de tehnologia de iluminare Razer Chroma, va fi în curând făcută exclusiv cu zSilver. Suportul de cană Razer nu este disponibil pentru vânzarea cu amănuntul. Detalii de valorificare vor fi disponibile în catalogul de recompense zSilver. Un suport de cană va fi la prețul de 100.000 zSilver. Pentru a permite o acumulare mai rapidă a zSilver, în primele două săptămâni ale programului, utilizatorii vor fi recompensați cu 6 zSilver pentru fiecare minut de joc în loc de 3.

Pentru mai multe informații despre zVault și Razer Cortex, vizitează Razerzone.com.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat: