Enermax Squa RGB

Fraghero a primit un e-mail de la un cititor care dorește să rămână anonim susținând că Red Dead Redemption 2: Legends of the West a fost în dezvoltare de peste 4 ani și încă este.

El a susținut, de asemenea, că jocul va veni în toamna anului 2017 și Rockstar Games are de gând să-l anunțe în timpul E3 (care are loc în luna iunie) în acest an. El ne-a informat că jocul va conține mai mult de un caracter ce poate fi redat și dispune de o lume deschisă mult mai mare decât ultimul titlu Red Dead.

Sursa respectivă pretinde că a dobândit aceste informații de la un fost angajat Rockstar Games și i-a informat, de asemenea, că un remake HD al originalului Red Dead Redemption este în dezvoltare pentru consolele next-gen și va fi lansat până la sfârșitul acestui an.

Red Dead Redemption 2

Trebuie remarcat faptul că Fraghero nu poate verifica în mod independent, oricare dintre aceste informații și nu toate ar trebui să fie luate cu atare. Aceștia, de asemenea, au efectuat propriile lor cercetări cu privire la posibilitatea unui anunț Red Dead Redemption la E3 și nici acolo acest lucru nu este sigur.

Pentru început, Strauss Zelnick, CEO Take-Two, a confirmat anterior că francizele Red Dead Redemption si Grand Theft Auto sunt permanente.

,,Vă pot asigura că sunt permanente. Este evident că GTA este o franciza permanentă, atâta timp cât ne păstrăm această livrare de calitate incredibilă; și pare destul de evident că Red Dead este o franciză permanentă, din nou, cu aceeași condiție, sau Borderlands, de exemplu, NBA și altele”

Take Two

 

Dacă luați prima literă din fiecare cuvânt scris de el, rezultă RDR 2, care este forma prescurtată de la Red Dead Redemption 2.  Cuvintele sunt ,,Really? Dumbass. Really? Two”, cam așa funcționează și cu mesajele subliminale, dar deja ajungem la conspirații. Oricum modul în care a făcut anunțul, mi se pare genial.

Red Dead Redemption 2

 

Dacă am lua în considerare toate aspectele, sugerează că Red Dead Redemption 2 ar putea fi într-adevăr, în dezvoltarea și dacă tipster-ul (vânzător de ponturi) nostru anonim trebuie să fie luată în serios, vom avea ocazia de a vedea acest  joc la E3 din acest an.

Lasa un comentariu

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte