Enermax Squa RGB

În primele trei zile de la lansare, jocul Red Dead Redemption 2 a generat vânzări de 725 de milioane de dolari la nivel global. Asta reprezintă cea mai mare lansare de weekend (vineri-duminică) din industria entertainementului.

Reprezentanții Rockstar au notat că jocul a stabilit un record pentru cel mai mare număr de precomenzi pe PlayStation, cele mai multe vânzări în prima zi de lansare și cele mai multe vânzări în primele trei zile din cadrul PlayStation Network. Jocul a fost lansat și pe Xbox One și a fost extrem de bine primit de critici și de public, fiind unul dintre cele mai bune jocuri din istorie, dacă te iei după note și agregatoare.

Rockstar Games a încheiat un parteneriat cu SIE pentru a aduce jucătorilor de PlayStation 4 primul acces la conținutul online în Red Dead Online, care urmează să fie lansat în noiembrie.

Lista de repere inițiale pentru Red Dead Redemption 2 cuprinde:

  • Cea de-a doua cea mai mare lansare (trei zile) în vanzarea cu amănuntul din toată industria entertainementului;
  • Cea mai mare lansare pe piața de divertisment din 2018;
  • Jocul complet poate fi pre-comandat de pe PlayStation Network;
  • Cea mai măreață zi de vanzari pentru un joc full pe PlayStation Network;
  • Cele mai multe vânzări, în primele 3 zile, pe PlayStation Network.

O poveste epică despre onoare și loialitate stabilită în zilele negre ale epocii bandiților, Red Dead Redemption 2 îl urmăresște pe Arthur Morgan și pe banda Van der Linde, în timp ce ei răpesc, fură și se luptă în zona Americii pentru a supraviețui.

în urma unui jaf nereuțit, în orasul de vest din Blackwater, banda este forțată să fugă, fiind pe urmele lor agenții federali și cei mai buni vânători de recompense din națiune. Prinși într-o situație delicată, banda îl lasă pe Arthur să facă o alegere între propriile sale idealuri și loialitatea față de cei care l-au crescut. Ce alegere va face oare Arthur?

Avand cea mai profundă și mai expansivă lume Rockstar până acum, Red Dead Redemption 2 este primul joc al Rockstar Games creat de la zero pentru hardware-ul de nouă generație. Acesta îmbină perfect gameplay-ul și povestirea într-un mod complet nou pentru a oferi cea mai plăcuta și mai unică experiență. Cu siguranță daă o să vă cumparați acest joc nu vă veți plictisi.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte