Asrock

Red Dead Redemption V, un mod care a promis că va pune harta Red Dead Redemption în GTA 5, a fost anulat după trei ani de dezvoltare.

Nu este clar cine a contactat moderii, dar unul din grup, dl. Leisurewear, a intrat pe forumurile GTA pentru a explica situația

El a scris: „Știu că este o pastilă greu de înghițit, dar după cum probabil ați observat că am ajuns să fim contactați, din păcate trebuie să spunem că oprim acest proiect..”

„Mulțumesc, băieți, am fost toți atât de fericiți să vedem asta, dar nu se va întâmpla, îmi pare rău”.
Se pare că moderii au fost contactați, probabil de către dezvoltatorii seriei Red Dead, Rockstar sau deținătorii de drepturi Take-Two Interactive, după ce au lansat un trailer pentru mod săptămâna trecută.

Bazat pe versiunea de Xbox 360 a jocului original Red Dead Redemption, Red Dead Redemption V ar fi pus harta din titlu în versiunea de PC a GTA 5.

Ar fi logic ca Rockstar sau Take Two să intervină în acest moment, deoarece în acest an va apărea Red Dead Redemption 2, care este foarte așteptat.

Firește, fanii nu au fost amuzați de mișcare, utilizatorii forumului au rugat pe modderi să păstreze fișierele, iar alții au exprimat o indignare nemaivăzută la anulare.

Dar, în cazul în care oricare dintre companii ar fi intervenit pentru a pune capăt proiectului, ar fi probabil să împiedice o oarecare atenție pentru viitorul joc Red Dead Redemption 2.

Nici o companie nu a confirmat dacă într-adevăr a contactat moderii, deci în acest moment situația este puțin cam neclară.

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte