Enermax Starryfort SF30

Oculus a anunțat o reducere severă pentru setul cu are cască, Rift VR și controllere cu touch. Pentru un „timp limitat”, setul cu cască, două controllere, doi senzori, o telecomandă, un controler fără fir Xbox One și un conector pentru controllerele de chitară compatibile cu VR Rock Band pot fi achiziționate pentru 399$. În mod normal, acest pachet ar costa în jur de 600$. Dar aparent România nu face parte din lista pentru Oculus Rift, țările unde este disponibil sunt: America, Australia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Islanda, Irlanda, Italia, Japonia, Noua Zeelandă, Norvegia,Olanda, Polonia, Spania, Suedia, Taiwan și UK, deci dacă cumva locuiești în vreuna din aceste țări, poți profita de această ofertă.

După cum este detaliat pe site-ul Web Oculus Rift – unde puteți comanda setul cu cască – pachetul include și șapte jocuri gratuite care vor fi deblocate atunci când sunt configurate controllerele Rift și Touch. Aceste jocuri sunt Lucky’s Tale, Medium, Toybox, Quill, Dead and Buried, Front Dragon și Robo Recall.

Oculus

Firește, va trebui să aveți un PC capabil să susțină VR, mai jos aveți cerințele minime și cele recomandate.

Cerințe minime:

Placă video: NVIDIA GTX 1050Ti / AMD Radeon RX 470 sau mai mare
Placă video alternativă: NVIDIA GTX 960 / AMD Radeon R9 290 sau mai mare
Procesor: Intel i3-6100 / AMD Ryzen 3 1200, FX4350 sau mai mare
RAM: 8 GB
Ieșire video: Compatibil cu ieșirea video HDMI 1.3
Porturi USB :1x port USB 3.0, plus 2x porturi USB 2.0
OS :Windows 8.1 sau mai nou

Cerințe recomandate:

Placă video :NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 480 sau mai mult
Placă video alternativă: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290 sau mai mare
Procesor: Intel i5-4590 / AMD Ryzen 5 1500X sau mai mare
RAM: 8 GB +
Ieșire video: Compatibil cu ieșirea video HDMI 1.3
Porturi USB: Porturi 3x USB 3.0 plus 1x port USB 2.0
OS: Windows 7 SP1 64 biți sau mai nou

Reducerea 200 $ aduce prețul pachetului Oculus Rift și al controllerului cu touch, aproximativ în concordanță cu PlayStation VR, Valve și Vive HTC ce rămân cele mai scumpe căști VR, la aproape 800 $.

Oculus se bazează pe setul de caracteristici al lui Rift de la lansarea setului cu cască. La 26 mai, a actualizat aplicația Oculus pentru a introduce capacitatea completă a camerei și pentru a îmbunătăți urmărirea pentru configurații cu trei senzori, ceea ce este o cerință pentru VR pe scară largă. Senzorii suplimentari sunt în prezent disponibili pentru  60$.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte