Enermax Starryfort SF30

Acum câteva săptămâni, Valve a anunțat o viitoare funcționalitate Steam pentru fanii jocurilor local multiplayer ca Towerfall Ascension sau Nidhogg. În loc să forțeze jucătorii să se întâlnească în viața reală ca să se joace, jucătorii pot acum să se conecteze online prin noul sistem Remote Play Together, care a intrat zilele acestea în programul beta de la Steam.

În anunț, Valve a afirmat că până la patru jucători pot intra într-un lobby împreună pentru a juca local co-op, local multiplayer și jocuri split screen. Partea cea mai bună este că doar jucătorul care găzduiește lobby-ul trebuie să dețină jocul.

Procesul de a instala Remote Play Together este foarte simplu. Mai întâi, jucătorii trebuie să se alăture programului Steam Beta. Apoi, trebuie să intre într-un joc local multiplayer, să deschidă meniul de prieteni și să selecteze iconița Remote Play Together, apoi să înceapă să se joace împreună.

Input-ul de la fiecare jucător este recunoscut ca și când ar veni din calculatorul gazdei, spune Valve. În plus, doar fereastra jocului le apare prietenilor, nu tot desktopul.

Pe durata perioadei beta, Valve intenționează să stabilizeze conexiunea și să optimizeze caracteristica încât să funcționeze bine pe cât mai multe PC-uri. Steam Remote Play Anywhere este acum disponibil tuturor utilizatorilor.

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte