Renowned Explorers + More To Explore Expansion Review
Poveste7
Gameplay7
Grafică și sunet6
6.7Overall Score
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Renowned Explorers este o combinație fascinantă de genuri, care se reunesc într-o experiență elegantă, dar provocatoare. În timp ce experiența de ansamblu poate fi uneori provocatoare și repetitivă, uneori însoțită de frustrări, răsplata este o narațiune variată, care oferă o serie de finaluri despre povestiri și fundaluri care caracterizează cu adevărat lumea și îi dau un caracter. Dacă sunteți dispus să lucrați prin curba de învățare, acest joc oferă ceva de iubit pentru exploratorul ]n devenire din tine și iubitorii de jocuri de strategie.

Primul lucru care iese în evidență despre acest joc este gameplayul său unic. Înainte de a vă scufunda în joc, dați-mi voie să precizați mai întâi elementele de bază ale gameplay-ului. Povestea este aceasta – jucați ca un grup de trei exploratori care caută aur, cunoștințe și glorie. Există mai mult de 20 de caractere diferite, dintre care fiecare are abilități și seturi de abilități diferite. Arhetipurile dvs. tradiționale de jocuri de noroc sunt prezente aici dacă echipa dvs. este formată din tancuri, soldați pedeștrii sau personaje bine echilibrate. Ceea ce pune în evidență Renowned Explorers sunt statisticile în sine. Ca și jucător de RPG-uri tradiționale, suntem obișnuiți cu statisticile de atac apărare. Renowned Explorers schimba această matriță prin încorporarea nu numai a atacului și a apărării, ci și a puterii de convingere prin vorbire,adică a diplomației. Recunosc că e cam confuză exprimarea, dar am să încerc să vă explic jocul mai în detaliu în cele ce urmează.

Obiectivul jocului este de a câștiga renume, o monedă a jocului care indică cantitatea de artefacte și comori valoroase pe care le-ați achiziționat în timpul campaniei. Principalul dvs. rival este un vânător arogant francez, numit Rivaleux, care întotdeauna pare să stea în calea voastră de a găsi bogățiile pe care le căutați. El și cohortele lui încearcă să vă împiedice să atingeți comoara principală pe fiecare hartă care acordă o mare reputație.

Traversarea suprafeței unei hărți amintește de jocurile clasice unde alegeți o nouă zonă pentru a călători prin intermediul unei hărți de sus în jos, alcătuită din puncte care reprezintă niveluri diferite. Pe măsură ce faceți clic pe fiecare punct, o nouă parte a povestirii se desfășoară. În funcție de ce parte a hărții alegi să vizitezi, ai putea să experimentezi săteni curioși care doresc să te ajute în căutarea ta, animale sălbatice care încearcă să te atace și te ucidă sau provocări de supraviețuire care îți pot debloca elemente noi în joc. Există o diversitate mare de misiuni în Renowned Explorers și va fi nevoie să joci de mai multe ori jocul de la cap la coadă pentru a vă bucura de tot ce are de oferit campania.

Întâlnirile, sau situațiile de luptă, sunt momentele jocului în care lucrurile devin interesante. Sistemul de luptă în Renowned Explorers poate fi cel mai bine descris ca un joc elaborat de piatră-hârtie-foarfece. Există trei moduri diferite de atac: prietenos, înșelător și agresiv. Primul dintre ele implică păcălirea sau ducerea cu vorbe a adversarilor pentru a evita ca aceștia să te atace. În mod similar, mergând pe traseul curat vă va face să vă manipulați și să vă rupeți emoțional dușmanii. În cele din urmă, puteți alege să mergeți pe atac direct, să fiți agresiv și să luptați fizic, ceea ce se reduce la a împunge, înjunghia sau împușca adversarii.

În funcție de adversari, abordarea dvs. față de situație va dicta rezultatul. De exemplu, unele întâlniri necesită o abordare mai ușoară și s-ar putea încheia cu mai multe recompense. Pe de altă parte, încercând să rezolvăm pașnic conflictul cu un grup de lupi turbați probabil că nu va avea nici un efect. În cadrul fiecărei întâlniri există, de asemenea, șase dispoziții, fiecare dintre acestea oferind bonusuri sau, din contră, minusuri. Fiecare mișcare pe care o faci într-o întâlnire va avea un efect asupra stării de spirit a adversarilor. De exemplu, dacă alegeți să trageți într-un adversar acesta va reacționa violent, devenind înfuriat. Făcând un inamic înfuriat, acesta va reacționa impulsiv și va scădea armura sa, fiind mai ușor de învins. Pe de altă parte, a fi prietenos cu un adversar ar putea face mai multe daune, dar va crește și puterea de convingere a personajului tău. Există multe de măsurat în fiecare întâlnire și cum veți alege să abordați fiecare scenariu va schimba în cele din urmă recompensele pe care le primiți.

Până acum toate bune și frumoase, dar există și destul de multe puncte slabe în joc. În primul rând acest joc poate fi uneori brutal de provocator. Odată ce te hotărăști să joci pe orice altceva decât cea mai ușoară dificultate, probabil vei experimenta momente din joc care te fac să vrei să-ți smulgi părul în frustrare. În timp ce dușmanii și șefii cresc în dificultate odată cu progresul în joc, care include o strategie mai bună a AI și o sănătate / armură mai mare, dar și un număr mai mare de dușmani cu care vă veți confrunta în orice întâlnire dată. Pe măsură ce am progresat în dificultate, numărul de dușmani cu care m-am confruntat în timpul întâlnirilor s-au amplificat semnificativ până în punctul în care mă luptam doar să supraviețuiesc. Adevărul e că și eu sunt mai noob, dar parcă dificultatea e prea grea și pentru unii experimentați.

Chiar dacă jocul este conceput pentru a fi rejucată povestea, acest lucru nu te atrage. În timp ce expansiunea More To Explore a adăugat o cantitate semnificativă de conținut, inclusiv focuri de tabără care adaugă mai multe narațiuni și mai multe statistici, precum și niveluri, gameplay-ul de bază nu diferă prea mult. După două sau trei ture de joc pe o anumită hărtă cu caractere diferite, o parte din emoție și dorință de joc dispare. Odată ce experimentați o parte din momentele cheie ale unui nivel o dată, într-adevăr nu există prea multe lucruri care vă imploră să vă întoarceți pentru mai mult. Desigur, este distractiv să experimentați diferite încărcări și elemente de caractere, dar cât timp poate păstra într-adevăr interesul unui jucător? Această dorință de a continua să rejoci hărți a fost practic inexistentă pentru mine. Poate că alți jucători se vor simți diferit, dar eu îmi spun părerea mea

În concluzie, Renowned Explorers continuă să vină cu mai multe pachete de expansiune pentru joc, ceea ce îmbunătățește repetabilitatea jocului. În esență, jocul este distractiv de jucat și oferă o întorsătură interesantă asupra gameplay-ului tradițional de strategie clasică. Cu toate acestea longevitatea jocului nu mă atrage, dar dacă sunteți împătimiți de jocuri de strategie și vă place să le rejucați de multe ori, acesta ar putea fi o opțiune bunicică. Trebuie să vă înarmați însă cu răbdare și să treceți peste frustrările date de nivelul de dificultate major.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte