Register
Or


A password will be e-mailed to you.
Enermax Starryfort SF30

Capcom vor re-elibera Resident Evil 4, Resident Evil 5 și Resident Evil 6 pe PlayStation 4 și Xbox One. Compania a anunțat ca toate cele trei jocuri vin pentru noile console începând cu Resident Evil 6 care va fi lansat pe 29 martie, acesta va veni cu toate add-on-urile de conținut, inclusiv costume lansate anterior și multe altele, Resident Evil 5 va fi re-eliberat în această vară, iar Resident Evil 4 în toamnă. Fiecare joc va costa 20$ / 20€ / 16£.

Capcom, de asemenea, a anunțat că versiunile de discuri fizice vor fi disponibile în cele două Americi, deși nu au fost oferite detalii suplimentare. Editorul nu a precizat dacă noile versiuni de la oricare din jocuri vor fi actualizate cu o grafică mai bună sau vor fi standard. 2016 marchează cea de a 20-a aniversare a francizei Resident Evil, primul joc din serie a debutat în 1996 în Japonia.

Capcom

Capcom a început să-și facă un obicei cu re-eliberarea jocurilor clasice Resident Evil. Editorul a lansat deja versiuni noi ale Resident Evil și Resident Evil 0, în timp ce un remake al lui Resident Evil 2 este de asemenea, pe drum.
În luna mai 2015, Capcom a spus că a fost încurajat de succesul versiunii re-lansate a lui Resident Evil HD, atât de mult, astfel încât re-lansările versiunilor 4, 5 și 6 vor deveni un domeniu-cheie de creștere pentru companie.

 

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte