Enermax Starryfort SF30

Capcom va relansa Resident Evil: Revelations pe consolele PlayStation 4 și Xbox One pe parcursul acestui an, conform anunțului de pe Twitter al companiei. Cele două portări ale jocului de Nintendo 3DS vor ajunge prin toamna anului în America de Nord și Europa. Capcom spune că Revelations va fi disponibil în forma digitală, cât și pe CD.

Resident Evil: Revelations a fost inițial lansat pe Nintendo 3DS în anul 2012. În următorul an, Capcom a lansat portări high-definition ale jocului pe PlayStation 3, Wii U, Xbox 360 și Windows PC. Pe lângă adiția graficilor și iluminării îmbunătățite, portările pe console și PC ale jocului au primit un nivel nou de dificultate, noi personaje ce puteau fi jucate și altele.

În momentul de față nu este clar ce dorește Capcom să adauge versiunilor de PS4 și Xbox One, totuși support 4K și HDR pentru PlayStation 4 Pro și Project Scorpio par upgradeuri moderne necesare.

Resident Evil: Revelations îi are în rolurile principale pe veteranii seriei: Jill Valentine și Chris Redfield. Având loc între întâmplările dintre Resident Evil 4 și Resident Evil 5, Revelations îi trimite pe jucători într-un vas de croazieră abandonat, numit Queen Zenobia, cât și în orașul Terragrigia unde descoperă adevărul despre virusul T-Abyss și încearcă să oprească un grup terorist ce plănuiește să infecteze oceanele lumii cu acel virus.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte