Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Săptămâna precedentă, Respawn a dat startul la evenimentul Iron Crown în Apex Legends. Noul eveniment a adus cu el o droaie de skinuri, dar toate aceste cosmetice au fost puse în spatele unui perete de lootbox-uri. Comunitatea a reacționat negativ la acest aspect și instantaneu și-a exprimat supărarea, fanii spunând că dezvoltatorul a mers prea departe în ceea ce privește monetizarea acestui eveniment.

Drept rezultat, Drew Mcoy de la Respawn a făcut o postare pe site-ul Apex Legends, în care detalia schimbările care urmau să aibă loc la capitolul cosmetice din Iron Crown. Pe scurt, skinurile nu vor mai fi limitate doar la lootbox-uri, ci vor putea fi cumpărate individual pentru 1800 de Apex Coins fiecare (în jur de 18 dolari în bani reali).

Obiectele cosmetice vor fi oferite în tranșe; iată programul acestora:

În postarea sa, Mcoy a afirmat că echipa încă are de progresat. „Trebuie să îmbunătățim felul în care le transmitem jucătorilor la ce să se aștepte de la diferitele structuri de evenimente din Apex Legends”. În continuare a spus că ultima săptămână „a fost o experiență din care am avut de învățat toți și ne vom folosi de lecțiile învățate pentru a oferi cea mai bună experiență posibil de acum încolo tuturor”.

Lasa un comentariu
Enermax Squa RGB
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte