Antihero Review
Gameplay8
Sunet 7.9
Grafică8.5
8.1SCOR
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Antihero este un joc de strategie în stilul jocurilor de masă în care trebuie să te furișezi și să ucizi pe oricine îți stă în calea ta spre victorie.

Gameplay

Antihero se bazează pe sesiuni de scurte de joc în care deciziile trebuie luate cu mare atenție, deoarece cea mai mică greșeală te poate costa tot meciul.

Haideți să aruncăm o privire peste personajele jocului.

  • Tu ești Master thief, personajul pricipal. El poate să intre în casele bogaților și să îi jefuiască, de asemenea el este folosit și pentru a explora harta care este diferită în fiecare meci.
  • Asasinul omoară instant orice țintă, dar are o singură utilizare și este destul de scump.
  • Sabotorul este invizibil pentru oponent și plantează capcane în clădiri. Când un recrut din echipa adversarului declanșează o capcană rămâne blocat și este foarte ușor de ucis.
  • Thug este un fel de gardian, el poate bloca un drum sau se poate alătura benzii, crescând viața ei cu o inimă.
  •  Truant Officer capturează  derbedeii adversarului.
  • Deredeul sau Urchin se infiltrează în afacerile orașului și îți poate produce diferite resurse sau bani.
  • Banda este folosită pentru a ataca inamicii și pentru a scoate derbedeii adversarului din afaceri

 

Jocul are și puține caracteristici specifice unui RPG deoarece jucătorul controlează un Maestru al hoților care se furișează prin oraș pentru a-și dezvolta cea mai mare bandă de hoți. Cum te-ai aștepta, exisă mai multe moduri de a juca, poți fi violent și să asasinezi toată gașca adversă, sau poți să joci subtil, manipulând puterile orașului cum ar fi biserica.

Pentru început poți juca campania pentru a înțelege jocul, iar după poți începe să joci online. Lanternele sunt oferite pentru upgrade-uri, iar monedele sunt folosite pentru a-ți angaja trupe. Pentru a strânge resurse poți să îți folosești personajul care poate intra și fura din case, sau îți poți infiltra derbedeii în anumite afaceri care îți produc monede, lanterne, sau pot să îți aducă diferite avantaje. Pentru a câștiga trebuie să te folosești de șantaj, omucideri sau mită.

Având în vedere că jocul este încă în Beta există unele probleme. Din cauza versiunii, rezoluția jocului este blocată la 1024×768, dar această problemă va fi rezolvată odată cu apariția sa. Cum jocul este un turned-based nu se pune problema de un FPS mic sau de cerințe exagerate.

Grafică și sunet

Stilul grafic este destul de asemănător cu cel folosit de Klei Entertainment la Don’t Starve, dar se diferă prin culorile mult mai aprinse și mai deschise. Jocul a primit mențiune onorabilă pentru excelență în  design, în anul 2016.

Sunetul este specific și foarte bine ales. În timpul în care jucam am fost atras și uimit de atenția la detalii, a dezvoltatorului care a ales foarte bine vocile personajelor. Actorii care au interpretat au fost foarte bine aleși, după părerea mea.

Împreună sunetul și grafica creează o atmosferă unică care te trimite cu gândul la perioada victoriană când bogații trăiau mult prea bine, iar oamenii de rând mureau de foame.

Concluzie

Antihero este foarte bine construit, oferă o experiență unică. Faptul că jocul are și variantă multiplayer, online creează dependență și tot simți nevoia să te întorci și să mai joci un meci. Eu nu am ce să reproșez acestui joc și de aceea îl recomand.

 

 

 

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte