Enermax Starryfort SF30

Căști Gaming Somic G941 Surround 7.1 cu Iluminare LED

Calitatea Sunetului

Căștile de Gaming SOMIC G941 7.1 cu sunet surround vin cu o serie de avantaje. Primul avantaj este calitatea sunetului furnizat de căști. Efectul virtual surround asigură un sunet de înaltă calitate  în timpul jocului.

Confortabilitate

Setul cu cască este, de asemenea, foarte confortabil de purtat. Acest lucru se datorează faptului că acesta conține pernuțe moi pentru urechi sau mufe de protecție care îmbunătățesc confortul atunci când sunt purtate. Acest lucru vine la îndemână dacă sunteți un gamer înrait care petrece mult timp în fața calculatorului.

Control

De asemenea, este ușor să controlați lucruri precum volumul și activarea sau dezactivarea vibrațiilor setului cu cască sau a microfonului. Acest lucru este posibil prin intermediul controlerului multifuncțional pe cablu. Controalele oferă de asemenea diferite nivele de sunet excelente pentru jocuri.

Microfon

Omnidirecționalitatea microfonului îmbunătățește comunicarea în timpul jocului. Acest lucru se datorează faptului că puteți să-l mutați cu ușurință în orice poziție pe care o preferați atunci când jucați pentru a putea comunica mai bine.

Bass

Efectul de vibrație îmbunătățește experiența de joc. Abilitatea setului de căști de a mări basul când există sirene, focuri de armă sau explozii face ca jocul să devină mai atrăgător și creează un mediu de joc aproape real.

Acest headset de jocuri vine, de asemenea, cu câteva dezavantaje. Cu toate acestea, cele mai multe dintre acestea variază în funcție de utilizatori, astfel încât este posibil să nu aveți o astfel de experiență și dumnevoastră.

 

Mărime

Setul cu cască poate fi ușor inconfortabil, în special pentru copii, deoarece se poate slăbi și poate începe să nu mai stea fix pe cap.

Placa de Sunet

În timp ce calitatea sunetului este excelentă, unii oameni ar putea considera că volumul sunetului să nu fie destul de puternic. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor acest lucru se va aplica jucătorilor care preferă un sunet extrem de puternic. Din fericire, folosirea unei plăci de sunet mai bună poate fi o soluție rapidă la această problemă.

Specificații Tehnice

Denumire: Casti Gaming Somic G941 Black
Cod producator: G941-BK
Garantie comerciala: 12 luni
Garantie de conformitate: 24 luni
Casti
Tehnologie Wired
Sunet 7.1 surround
Tip Externe
Microfon Da
Diametru difuzoare 40 mm
Impedanta 32 Ohm
Frecventa raspuns 20 – 20.000 Hz
Sensibilitate 105 dB
Lungime cablu 2 m
Culoare Negru
Caracteristici Iluminare LED
Microfon
Sensibilitate -36 dB
Impedanta 2.2 kOhm
Caracteristici Dimensiune: 6 x 3 mm
Conectivitate
Conectare USB Da
Compatibilitate
PC Da

 

Concluzie

SOMIC este cunoscut pentru experiența și expertiza sa în producerea căștilor de jocuri de înaltă calitate. Tipurile de tehnologie utilizate în dezvoltarea acestor căști de jocuri se numără printre aspectele de top care fac această companie excelentă în domeniul său. Setul cu cască virtuală SOMIC G941 7.1 este unul dintre cele mai bune căști produse de compania SOMIC. Aceste căști sunt construite cu tehnologii și funcții de vârf, concepute pentru a îmbunătăți experiența de joc a utilizatorilor. Sunetul joacă un rol esențial în jocuri și acest set de căști este proiectat să ofere un sunet de calitate prin caracteristici precum efectul de sunet surround și efectul de vibrație.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte