SEUM: Speedrunners from Hell este produs de Pine Studio si distribuit de Headup Games. Este primul competitiv heavy metal de tip first-person platformer, lansat pe Steam în 28 iulie a.c., unde poate fi cumpărat la prețul de 14,99 euro.
Poveste
Marty lua un mic dejun târziu, dimineața și se gândea la propria afacerea. Demonul care bate la ușă nu face parte din rutina de dimineață. Înainte ca Marty să poată deschide, iadul i-a spart ușa. A început o încăierare aprigă și Marty și-a pierdut brațul drept, dar demonul, de asemenea, a pierdut capul. Din păcate, în timp ce bătaia se petrecea, mai mulți demoni au intrat în garaj și au furat ultima ladă de bere Walrus, ediție limitată. Marty a devenit furios și i-a smuls brațul demonului, a făcut unele modificări pentru a reatașa brațul lui însuși. Acum, Marty are un singur scop în viață: să meargă în iad și să-și ia berea înapoi.
Folosește fiecare milisecundă din timpul cursei și croiește-ți drumul prin arenele mortale. Teleportează-te, sari sau zboară printr-o sută de hărți nemiloase într-un ritm foarte rapid pentru a obține premiul surprem: sufletul tău!
Ca un copil spurcat de Quake 3 și Super Meat Boy, SEUM este un adevărat hardcore și se concentrează asupra vitezei și a reacțiilor rapide. Fă cursa cât mai rapid, în timp ce tragi cu mingi de foc și te lupți pentru a ajunge la portalul de ieșire. Concurează cu toți jucătorii pentru timpi cât mai mici. Numai cei mai duri jucători vor primi medaliile Uber Craniu
Dacă viteza și adrenalina care își fac loc prin corpul tău ti se par prea lente pentru viteza tine, caută în fiecare nivel cutiile de bere ascunse.
Caracteristici:
– Nu găsești ceva mai original decât asta!
– 100 de niveluri, fiecare mai diabolic decât cel dinainte, cu secrete la fiecare colțișor.
– Trage cu mingi de foc, inversează gravitația, teleportează-te și ferește-te de obstacole pentru a rezolva provocările.
– Clasamente pentru fiecare nivel, pentru a știi cum te-ai descurcat împotriva prietenilor (sau dușmanilor).
– Coloana sonoră originală, care te poartă prin niveluri cu o viteză uimitoare.
Avertizare: SEUM e cunoscut că provoacă voala inclinării. Simptomele sunt iraționale, înclinându-te spre ecran atunci când vrei să faci salturi dificile. Lovind monitorul cu capul nu este modalitatea prin care câștigi jocul.
SEUM se lanează pe Xbox One și PS4 în 2017.
Gameplay
Încă de la primul nivel al jocului va trebui să vă acomodați cu tastele și mecanica jocului, care deși sunt tastele default pentru orice joc, legile fizicii din acest joc nu sunt precum cele din alte titluri. Cel mai mare dușman al meu a fost accelerarea aerului, atunci când sar de pe obstacolul A pe obstacolul B, dacă nu țin apăsat W-ul, pentru mers înainte, Marty se oprește și cade ca o ghiulea. Luându-mi avânt și sărind, mi se părea normal să ajung pe cealaltă parte fără să fie nevoie să mai țin apăsată tasta pentru mers înainte. Aceast lucru este valabil și în celelalte direcții în care merg. Pe parcurs veți observa că exista unele sfere plutitoare care dau personajului anumite puteri: teleportare, zbor sau întoarcerea înapoi într-o zonă din hartă. Ele trebuie folosite pentru a ajunge la portalul de la finalul hărții într-un timp cât mai scurt. De asemenea, foarte greu mi s-a părut să obțin timpul în care trebuie să termin nivelul. Chiar trebuie să faci traseul în cel mai scurt timp, nu-ți permiți deloc să te abați, uneori existând și mici scurtături.
Grafică
Culorile din iad sunt la fel în toate jocurile, nuanțe de roșu, maro și negru, dar în SEUM chiar te simți în iad. Deși nu este foarte detaliată, grafica jocului se îmbină perfect cu gameplay-ul în care trebuie să fii cât mai rapid și poate că ăsta e un motiv pentru care nu trebuie să fie detalii prea multe, jucătorul s-ar opri și s-ar holba la ele, ignorând faptul că este într-o cursă contra-cronometru. Hărțile, obstacolele, inamicii, toate obiectele cu care interacționează Marty sunt realizate foarte bine, păstrând acea atmosferă de Quake 3.
Sunet
Poate cea mai plăcută parte a jocului o reprezintă replicile pe care personajul le spune, încurajând jucătorul să continue. Aceste replici nu sunt deloc clișee și întotdeauna o să-l țină atent pe cel din fața monitorului. Încă un plus este muzica ce se aude pe fundal, aceasta fiind foarte alertă, împingând jucătorul să obțină cel mai bun timp.
În concluzie, este un joc pe care nu l-am lăsat după ce l-am deschis prima oară, ajungând pe la nivelul 40. Îl recomand tuturor celor care vor ceva dinamic și competitiv în același timp. SEUM: Speedrunners from Hell este disponibil pe Steam la prețul de 14,99 euro.
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.