Asrock

super dungeon bros 1

Super Dungeon Bros este produs de React Games si distribuit de Wired Productions și THQ Nordic și poate fi cumpărat de pe Steam la prețul de 19.99 euro.

Îmbarcă-te într-o misiune dată de zeii rock-ului alături de eroii heavy metal, Axl, Lars, Freddie și Ozzie în Super Dungeon
Bros, un joc rapid care mereu te ține concentrat.

Joacă singur sau strângeți-vă până la patru prieteni pe aceeași canapeae sau online alături de jucători din toată lumea pentru a ataca temnițele din Rökheim în căutarea de pradă legendară, hoarde de strigoi și legendele pierdute ale starurilor rock. Mânuiește armele cu distrugere devastatoare sau eploatează puzzle-urile și capcanele înfricoșătoare care te va felia pe tine dar și pe inamicii tăi.

În cazul în care ești, într-adevăr, pregătit pentru provocare, joacă-te zi de zi și devino un maestru în temnițe pentru a urca în clasamentul global.

Dar amintește-ți: întotdeauna să pui #BrosB4Foes!

AXL
Axl este musculosul grupului și nu se ferește să reamintească tuturor asta. Genul „întâi lupți, nu întrebi niciodată”, Alx va termina întotdeauna misiunea. Atâta timp cât grămezile uriașe de oase și mulțimile de daune materiale nu sunt o problemă.

FREDDIE
Știi tipul dintr-un grup de prieteni care face cele mai nebune și stupide lucruri pentru că ei cred că sunt amuzante, chiar dacă nimeni altcineva nu le va găsi la fel de amuzante? Freddie e tipul ăla. Dacă spunem că e prost ca un sac plin de pietre, ar fi o insultă pentru pietre.

LARS
Lars se crede a fi cel mai apropiat doamnelor, din cadrul grupului. Atunci este o rușine. El devine incoerent odată ce începe să vorbească cu sexul opus. Cu toate acestea, are, totuși, un scop nerealist de a încerca să se „cupleze” cu regina de Chillheim.

OZZIE
Ozzie e un geniu! E o rușine că geniul lui este folosit pentru a provoca haos pe o scară de necrezut și nu pentru a face Rökheim un loc mai bun. Există o linie subțire între geniu și nebunie, nu suntem încă siguri de ce parte a liniei se află Ozzie.

JETT
Crezut într-o societată brutală și foarte bine pregătit în luptă, Jett e un asasin neînfricat de ce se află după colț. Nu există o altă cale decât cea a lui Jett, ține minte asta.

PATTI
Iluminând toate adâncurile din Rökheim, Patti e un suflet veșnic fericit. Povitivitatea este mantra ei și nimic nu va diminua spiritul ei înălțător.

NYX
Întotdeauna înainte de cele mai recente tendințe, Nyx este genul de fată care rezolvă toate treburile. Pesimismul îi conduce mintea și loialitatea ei este puternică.

LITA
Cu o inclinație pentru pisici și dezmembrare strategică, Lita are vocea unui înger și mintea unui ucigaș.

super dungeon bros 2

CARACTERISTICI

Până la 4 jucători pe canapea și mod co-op online
Campanie „single player”
Temnițe nesfârșite generate automat
16 arme deblocabile
3 lumi unice
Atacuri bazate pe co-op, cum ar fi Bronado & Brocano
Provocări zilnice și săptămânale
Clasament global
Bătălii cu inamici uriași
Coloană sănoră rock
Dezvoltat în „Unity 5”

super dungeon bros 3

LOCAȚII

BOGHEIM
O junglă întinsă cu plante otrăvitoare și animale, casa unui cult demonic de oameni-broască care se închină unei flori antice masive. Floarea secretă un condiment fermecat care controlează oamenii broască. Condumentul este căutat pentru vraji, poțiuni și pentru a produce cea mai bună bere din țară. Aici sunt ținuți prizonieri fostele staruri rock.

CRYPTHEIM
O temniță subterană complexă unde morții sunt primiți și procesați. Sufletele sunt separate de schelet, scheletul este folosit pentru munca grea și carne de tun, iar sufletele sunt convertite în mană pentru vrăjitori. Plină de inamici Bonies conduși de Duke Spook’em

CHILLHEIM
O fabrică de bere imensă construită pe un gheizer de preparare a cafelei naturale, înconjurat de vârfuri acoperite de gheață. Sticlele de bere sunt aruncate în sus și distribuite la toate cele cinci colțuri ale hărții. Regina Brew conduce regatul fiind cunoscuta ca Regina Chillheim, colindând holurile cântând balade din tronul ei înghețat care controlează animalul ei de companie, Ice Golem. Ea conduce o ligă de gnomi pentru prepararea cafelei. Acești gnomi manipuleazăă trolii de gheață pentru a face munca manuală și sarcinile de bază.

super dungeon bros 4

GAMEPLAY

Super Dungeon Bros este jocul unde îți alegi un caracter din cei patru pe care-i ai la dispoziție și trebuie să omori tot de la începutul nivelului și până la final. Inițial vei trece printr-un tutorial care te învață cum să controlezi caracterul și care sunt tastele care corspund fiecărei acțiuni pe care o dorești. Când începi modul „single player” pe orice hartă, la început ai patru butoaie care au rol de „power-up” pe care le poti aprinde ca să activezi anumite caracteristici pentru acel joc, valabil până când epuizezi toate viețile și se încheie acea sesiune de joc pe acea hartă. Trebuie doar să fii atent și să alegi înțelept butoaiele pe care le aprinzi, unele făcând inamicii să explodeze când mor, iar tu fiind lângă ei, o să mori dupa primii 2-3 inamici. Alte butoaie măresc impactul armelor tale, micșorează viața inamicilor sau fac dușmanii de tip „boss” să moară mai ușor. Controlul este destul de bun, n-am întâmpinat probleme pe parcurs. N-am rămas blocat în obstacole, texturile sunt îmbinate bine pentru un astfel de joc. Există și funcția de sprint care te salvează din anumite situații critice și poti să „sari” din pumnii inamicului, sau te ajută să fugi de inamici când sunt prea mulți și ești depășit de situație. Nivelul de dificultate al adversarilor nu este unul foarte ridicat, fiind foarte ușor să elimini grupuri de inamici când ești înconjurat, caracterul având un atac mai special unde lovește mai mulți adversari. După finalul fiecărui nivel poți să upgradezi arma pe trei categorii diferite și pe parcurs găsești magazin unde poți să găsești vieți suplimentare sau posibilitatea de a-ți umple bara de viață. Un lucru puțin ciudat este faptul că nu există o limită de nivel și poți să joci la nesfârșit acea hartă, uneori putând să devină plictisitoare. Încă un lucru ciudat este legat de moneda jocului. Când omori inamici primesti monede. La fel și pe hartă, când găsești diferite cufere care conțin comori sau distrugi diferite obiecte decorative. Lucrul ciudat este monedele nu se salvează pe tot contul, ci doar la caracterul respectiv. Dacă ați schimbat caracterul veți avea 0 monede la cel nou și trebuie să faceți din nou bani ca să îl upgradați. Un minus pe care l-am simțit a fost meniul puțin mai detaliat. Mi-ar fi plăcut să pot upgrada caracterele din meniu, să rămână upgradate, asta nu se poate. Upgrade-ul se face doar în pauza dintre două niveluri din temnițele nesfârșite.

super dungeon bros 5

GRAFICĂ

Jocul este foarte colorat și plăcut vizual. Eroii pe care îi poți controla sunt foarte frumoși și se deosebesc prin caracteristici specifice fiecăruia. De la culoare la înfățișare sau obiectele vestimentare, aceștia au avut parte de multă atenție și toți sunt foarte bine realizați. Cele trei locații de misiuni în temnițe sunt fiecare cu stilul lor vizual, culori diferite, ba chiar și inamici diferiți la fiecare, asta însemnând mai mult timp dedicat graficii și modelării dușmanilor.

super dungeon bros 6

SUNET

Super Dungeon Bros a fost unul dintre jocurile la care nu am fost nevoit să opresc muzica sau sunetele efectelor speciale, deci, din start vă pot spune că sunetul a fost plăcut și inspirat ales pentru acest tip de joc.

CONCLUZIE

Este un joc plăcut vizual și auditiv, un joc plăcut de jucat dar pentru perioade destul de scurte. Nu m-aș putea juca foarte mult acest joc pentru că nu găsesc un motiv, nu mi-a trezit dorința asta. Dacă avea mai multe lucruri de deblocat sau de îmbunătățit poate ar fi existat dorința de a-l termina cumva, DACĂ AR FI EXISTAT O TERMINARE! Așa… pur și simplu pare un joc nesfârșit care nu pare are un scop… dar la plictiseală merge 🙂 N-aș da banii pe el tocmai din aceste motive. Dar dacă sunteți în căutarea unui joc pe care să-l jucați doar câteva ore e exact ceea ce trebuie.

super dungeon bros 7

Lasa un comentariu
REVIEW Super Dungeon Bros
Gameplay8
Grafică8.5
Sunet7.5
8Overall Score
Reader Rating: (1 Vote)
7.0
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte