Enermax Squa RGB

In urmă cu o săptămână a apărut pe Steam un joc al celor de la Endnight Games, numit The Forest. Acesta se află în stadiul de Early Access/Development și este un joc horror de supraviețuire, plasat într-un spațiu open world.

[bd_youtube id=o9mr4k9X6c8 ]

Probabil mulți dintre voi veți începe cu acuze precum  ” Huăă , copiatorii ! ” , dar să ne înțelegem , nu e deloc așa . Atmosfera devine tensionată încă din prima apăsare de Play a jocului , și să fim serioși , nu multe jocuri mai produce aceasta spaimă .

DeadStewardess

Să începem cu … începutul , evident . Imediat cum dai START , te vei vedea pus într-un avion alături de un copil , iar după puțin timp avionul se prăbușește , iar un canibal fură copilul . Scopul acestui joc este să îți creezi baza ta , să te aperi de canibali și mutanți și să îți găsești hrană și lichide . Jocul poate deveni enervant când te întălnești cu acești canibali , poate chiar prea enervant , deoarece dacă te prind pentru prima oară te pun într-o peșteră a naibii de întunecată , ceea ce poate să te ajute totuși puțin , deoarece poți găsi arme sau diferite obiecte folositoare .

TheForest-Birdy

Lumea din The Forest este extrem de vie, cu schimbări climatice majore, cu plante care cresc și mor și ziua se alternează cu noaptea. Acțiunea are loc atât pe pământ, cât si prin peșteri, lacuri subterane sau ascunzișuri. Ca să supraviețuiesti trebuie să folosești toate resursule mediului ănconjurător, tăind copaci, facând foc pe timp de noapte, căutând mancare sau chiar crescând plante.

TheForest-Caves1

The Forest se desfășoară pe doua planuri; ziua construiești și explorezi, noaptea îți aperi adăpostul. Poți să-ți construiești arme, sau âți poți face un buncăr pentru a te păzi de inamici, alegerea e de partea ta.

TheForest-Caves2

Ce pot să spun , având în vedere că acest joc este în stadiul Early Acces nu ne putem aștepta de la prea multe de la el , dar totuși reușește să te țină în priză !

TheForest-Flare

Vă rog frumos să-i acordați măcar o șansă acestui joc , deoarece merită . Calificativele mele pentru el sunt :

Single-player : 10/10

Multi-player : N/A

Grafică : 9.5/10

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte