Asrock

Tranzacția a fost anunțată printr-o postare pe site-ul oficial al Riot Games, dezvoltatorul confirmând că investitorul său principal, Tencent Holdings Limited, a cumpărat acțiunile Riot pe care încă nu le deținea. Practic, asta înseamnă că investitorul deține controlul total asupra întregului Riot Games.

tencentlol

„Datorită creșterii noastre continue și circumstanțelor schimbătoare trecem la o nouă structură care va recompensa contribuțiile angajaților Riot, iar prima schimbare va avea loc în cadrul programului de echitate al angajaților. Ca parte a acestui efort, investitorul nostru principal, Tencent, a cumpărat toate acțiunile Riot Games. Asta ne va permite să trecem de la programul de echitate la unul bazat pe recompense monetare, care le va permite angajaților Riot să se bucure de succesul companiei.”

Tencent este una dintre cele mai mari companii de internet din China și de curând a devenit una din cele mai mari companii de jocuri. Corporația bazată în Shenzen deține un număr substanțial de acțiuni ale unor companii de jocuri precum Activision Blizzard, Epic Games, Glu Mobile sau Pocket Gems. Iar de acum deține și Riot Games în totalitate.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte