Asrock

Rocket League primește un nou playlist numit „Rocket Labs” care oferă posibilitatea jucătorilor de a încerca hărțile noi. Primele trei hărți disponibile vor avea amplasări diferite comparativ cu cele din trecut.

Rocket Labs va fi inclus în update-ul lunii februarie și va lăsa jucătorii să testeze amplasăriile prototip ale arenelor care, în conformitate cu dezvoltatorul jocului, va oferi o estetică inspirată din realitatea virtuală. Feedbackul oferit de jucători va ajuta la luarea deciziei legată de alegerea hărților în lucru cărora li se vor adăuga detaliile de finisaj.

Printre primele nivele pe care le veți putea încerca se numără și „Utopia Retro”, care se aseamănă cu o hartă mai veche din Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars; „Underpass” (Pasaj subteran), în care se află variate ridicături de teren pentru „mai multă acțiune aeriană” și „DoubleGoal”, care are două deschizături separate pentru porțile fiecărei echipe. Psyonix plănuiește să lanseze hărțile în timpul dezvoltării acestora, dar nu este setată data lansării celor noi.

La fel ca și hărțile „Wasteland” și „Snow Day”, nivelele din Rocket Labs nu vor fi disponibile imediat în playlisturile competitive.

Mai jos poți vede cele trei hărți despre care am vorbit mai sus:

Jocul va primi și un nou steag cu logoul celor de la GameSpot pe care îl vei putea flutura deasupra propriei mașini când update-ul va fi lansat.

Rocket League

Dacă sunteți interesați să vedeți abilitățile lui Snow_ro în timp ce joacă Rocket League, dați un click aici.

Rocket League este acum disponibil pentru PlayStation 4 și PC, dar veni și pe Xbox One luna aceasta. Acest joc a adus 50 de milioane de dolari pe un buget de doar 2 milioane, numărul vânzărilor reușind să-l întreacă pe cel de la Metal Gear Solid V sau The Witcher 3 și ajungând în topul celor mai bine vândute jocuri pe Steam din 2015.

Lasa un comentariu
Asrock

One Response

%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte