Jocul cu un mare succes de fotbal cu mașini echipate cu rachete, Rocket League, va primi un „Key-and-crate loot system”, același sistem găsit în Counter-Strike: Global Offensive și Team Fortress 2, a confirmat dezvoltatorul Psyonix pe Reddit. Dar creatorii Rocket League spun că jucătorii nu trebuie să intre în panică deoarece nu intenționează să aducă în peisaj jocurile de noroc cu aceste obiecte virtuale – sau toate probleme care apar odată cu acestea.

Noile chei și cutii din joc au fost descoperite de către un utilizator Reddit, care a văzut imaginile obiectelor neanunțate, în update-urile recente. La scurt timp jucătorii au început să speculeze cum că Psyonix ar aduce o nouă metodă de a obține o varietate de add-ons de colecție.

Vicepreședintele Psyonix, Jeremy Dunham, a confirmat mai târziu că noi cutii de loot vor apărea în Rocket League, dar nu în felul în care se tem mulți.
League
„Cutiile vor conține numai obiecte cosmetice”, spuse Dunham, „Avem o politică strictă de a nu vinde avantaj pentru Rocket League și ne vom ține de aceasta”.

Dunham a mai menționat că Psyonix nu va integra aceste cutii în Piața Steam, unde skinuri, arme și alte obiecte pot fi achiziționate, vândute sau date la schimb. „Suntem cu totul conștienți de problemele legate de jocurile de noroc cu obiecte din alte jocuri și nu suntem interesați să ne apropiem de așa ceva”.

În final, Dunham a spus că jucătorii care nu au interes față de cutii și chei în Rocket League, pot pur și simplu să iasă din sistemul de item drop.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte