Enermax Starryfort SF30

Anul acesta va avea loc o schimbare majoră în magazinul din Rocket League, fapt insinuat în avans de către magazinul Epic Games, care recent a scos lootbox-urile din Fornite (mai exact din modul de joc Save the World ). Acum această schimbare va fi aplicată și în Rocket League, deoarece Epic Games deține acum jocul. Toate cutiile cu bani vor fi scoase din magazinul Rocket League.

În schimb, va fi introdus un sistem care „arată exact ce urmează să cumperi înainte să o faci”. Momentan nu este sigur dacă magazinul va adopta tactica de vânzare a pachetelor de multiple obiecte sau le va vinde individual. Mai multe informații legate de data implementării acestei schimbări și de felul în care va funcționa vor apărea în următoarele luni.

Cât despre ofertele existente în prezent, postarea oficială spune că „Rocket Pass Premium, mașinile DLC și obiectele din Esports Shop vor continua să fie disponibile pentru achiziții directe, pe lângă noul nostru sistem”.

Această mișcare din partea jocului este suprinzătoare și vine într-o perioadă controversată a lootbox-urilor în industria jocurilor video. Un executiv de la Electronic Arts a spus recent parlamentului din Marea Britanie că aceste lootbox-uri sunt „mecanici surpriză” și că sunt „destul de etice și distractive”. Au fost și alte studiouri care au fost criticate pentru implementarea sistemului de lootbox-uri și a mecanicilor în stilul jocurilor de noroc. Decizia luată de Rocket League ar putea fi semnificativă în acestă perioadă.

Epic a cumpărat Psyonix în mai anul acesta, fapt urmat după o lungă colaborare în care ambele studiouri au lucrat în Unreal Engine pe jocuri precum Unreal Tournament 2004 și Mass Effect 3.

Lasa un comentariu
Asrock
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte