Asrock

Room 404 Review
Poveste8.5
Gameplay8
Grafică7.5
Sunet9
8.3Scor
Reader Rating: (0 Votes)
0.0

Room 404 este un alt titlu înfiorător, acțiunea se petrece într-un azil și se bazează foarte mult pe nebunia mentală a personajului pentru a explica multe povești tulburătoare. Jucătorul îl controlează pe Alex și își caută soția prin hotel, unde fiul său, Cody, a fost ucis. Room 404 încearcă și reușește să ofere o adevărată experiență de groază. Este un joc independent dezvoltat de 3DTM și a fost lansat pe 21 iunie 2016.

room_404_01

Moartea fiului, o soție nebună și o aventură înfricoșătoare!

Orice joc video care începe cu o crimă brutală și nebunia cuiva imediat atrage atenția cuiva care iubește jocurile de groază și aventurile în locuri înfricoșătoare. Camera 404 oferă cu siguranță o cantitate mare de sperieturi. O parte din joc se desfășoară într-o atmosferă foarte sumbră și întunecată, asociată cu o coloană sonoră impresionantă. De asemenea, mecanica jocului lasă loc pentru a te concentra pe experiența generală ci nu pe căutarea unui singur indiciu. De fapt, totul se rezumă la acționarea unor pârghii și găsirea a câteva chei pentru a deschide uși încuiate.

room_404_03

Camera 404 are un meniu cu setări foarte limitate, care nu schimbă prea mult jocul. Pe de o parte puteți face o atmosferă foarte întunecată, sumbră, care este foarte captivantă, dar acest lucru face pentru jucătorii cu monitoare întunecate să fie în dezavantaj. Este păcat de calitatea destul de ridicată pentru detalii ale mediului înconjurător dar interacțiunile jucătorului cu acesta este foarte mic. Acest lucru este un minus pentru gameplay.

room_404_05

Sunetul este foarte bun, mai ales pentru un titlu independent, iar muzica este cu siguranță forța din spatele a multor momente tulburătoare. Problema este că volumul nu poate fi modificat în setările jocului, absolut deloc! La fel cum nu puteți ridica sau coborî luminozitatea jocului. Fără a avea subtitrare pe ecran e dificil de înțeles unele conversații sau unele indicii subtile pe parcursul jocului. Spre finalul jocului, numărul cadrelor pe secundă scade, pentru că acțiunea se intensifică și trebuie să se proceseze mai multă informație.

În concluzie
Room 404 vine cu ce a promis: o evoluție. Un joc horror care te introduce într-o atmosferă specifică, sunetul este excelent și însoțește cum nu se poate mai bine partea grafică. Povestea e motivația care ține jucătorul alături până la final și nu o să dezamăgească.

Puteți cumpăra jocul de pe Steam la prețul de 14.99 euro. Credeți că merită prețul? Cum vi se pare jocul?

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte