Enermax Squa RGB

De la studioul care a creat Gothic și Risen, vine Elex, un RPG dezvoltat de Piranha Bytes și THQ Nordic. Acest joc combină elemente din aproape fiecare univers ficțional într-unul singur. Magie și roboți într-un singur joc? Sună foarte bine.

Elex se lansează în 17 octombrie, 2017 pe PS4, Xbox One și PC, împreună cu un Collector’s Edition. Acea versiune a jocului vine cu jocul în sine, un manual, coloana sonoră originală, o amuletă, o carte cu desene, o hartă din pânză , cu Magalan și o figurină cu Alb Mage.

elex

În Magalan, o lume lovită de un meteor și care e pe cale să se sfârșească, tu ești un Alb. Ești rece, disciplinat și tocmai ce ai fost expus celei mai mari forțe: elex. Chiar dacă viitorul pare că îți surâde, ajungi să fii separat de oamenii tăi și de elex într-una dintre cele cinci regiuni ale lumii.

Elex este un joc sandbox open-world. Toate cele 5 regiuni sunt libere încă de la începerea jocului; dacă o poți vedea pe hartă, poți ajunge acolo. Și desigur că sunt o mulțime de inamici de omorât cu o gamă largă de arme care variază de la arbalete, la arme cu laser futuriste. În plus, te poți alătura uneia dintre cele cinci facțiuni. Magalan este la mila ta; alegerile tale îi pot aduce salvarea sau distrugerea. Estetic vorbind, jocul arată extrem de bine.

elex

elex

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte