Ancient Frontier, noul RPG science-fiction bazat pe poveste, este acum disponibil pe Steam. Dezvoltat de echipa Fair Weather Studios, jocul pune jucătorii într-o poveste mare prin intermediul a două campanii pe deplin exprimate, care se întind pe întreaga galaxie și promite în jur de 50 de ore de gameplay. Ancient Frontier combină lupta tactică pe bază de ture cu progresia RPG pentru a crea un sistem de luptă și progresie cu profunzime și o mulțime de opțiuni. Jucătorii își pot ridica nivelul navelor de flotă în timp ce câștigă experiență și simt pierderea unei nave de luptă în adâncurile spațiului, fiind penalizați pentru fiecare distrugere suferită.

Jucătorii vor explora, cuceri, sparge sau elibera frontierele spațiului. Preia controlul flotelor masive de nave de capital și echipelor de luptători pentru a face față inamicilor în misiuni bazate pe obiective. Jucătorii se pot îndrepta de la o misiune de poveste la alta sau pot face o pauză cu misiuni secundare opționale, permițându-le să-și îmbunătățească în continuare navele, abilitățile și tehnologia.

Jocul este acum disponibil pe Steam cu o reducere de 25% la prețul de 17,24€. Îi vom face și noi o recenzie zilele următoare, ața că stați pe aproape.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte