Fallout 4 este un joc captivant care te atrage cu mister şi un gameplay unic. Puştiul poate fi captivant, şi niciodată nu ştii cine sau ce se poate află în jurul tău. Jocul, ascunde în lumea să întunecată, lupte şi poveşti palpitante, o lume post apocaliptică,unde fiecare încearcă să supravieţuiască. Pe parcusul a misiuni periculoase, te transformi într-un războinic pustiu, ceea ce este greu de imaginat ştiind că eşti un cetăţean ai anilor 1950, din Boston.
Jocul începe acasă, într-o dimineaţă liniştită, împreună cu soţul, copilul şi un robot majordom.Viaţă era plăcută, până la apariţia unei difuzări la televizor. Familia ta este dusă sub pământ în Vault 111, unde va petreceţi următorii 200 ani, îngheţaţi, până în anul 2277.

222222222222222222222

Când te trezeşti din hibernare, realizezi că fiul tău a fost răpit şi că lumea încearcă să se regrupeze după o explozie nucleară. Deciziile tale au un impact foarte mare asupra aventurii tale, dar mai important, asupra destinului celorlalţi. Povestea jocului te provoacă constant.Războiul nuclear a făcut viaţă complicată în Boston; toată lumea vrea să supravieţuiască, dar nimeni nu vrea să lucreze împreună. Acesta realitate a înnebunit unele persoane, iar în cazul altora, radiaţia a fost cea care ia transformat. De fiecare dată când creşti cu un nivel, poţi pune un punct de status în unul dintre cele 7 atribute–putere, percepţie,rezistenţă, carismă,inteligenţă şi noroc, percepţii care determina cât de bine o să te descurci de-alungul jocului. Muniţia şi viaţă sunt cheie pentru a supravieţui, de aceea, trebuie să verifici fiecare cadavru în parte, şi să hackuiesti computere pentru a intră în camere secrete. Primul tău companion este un ciobănesc gerbam, cunoscut sub numele de Dogmeat. El îmbunătăţeşte mereu starea, dar atât el cât şi ceilalţi companioni pot părea că o împiedicare câteodată.

33333333333333333

Că să te bucuri în totalitate de lumea vastă şi gameplay-ul dinamic al jocului, trebuie să accepţi că are şi defecte. Navigarea puştiului este uşoară datorită abilităţii de fast-travel din diferite locaţii descoperite de ţine. Alesul unei arme se poate dovedi mai greu decât sună. Trebuie să cauţi în liste şi liste, şi să te gândeşti bine înainte să alegi, deoarece este un pas important în strategia ta.

333333333333333333333333333333333

Într-o altă ordine de idei,punctele slabe ale jocului nu contează prea mult când te gândeşti la punctele forţe. Când laşi controller-ul, te gândeşti la prietenul pe care l-ai trădat că să beneficieze altul, sau momentul în care te gândeşti dacă ai făcut alegerea corectă, doar pentru că nu ai fost sigur care este lucrul corect de făcut. Faptul că deciziile tale nu te părăsesc de-alungul jocului este un testament ce prescrie finanul grandios al poveştii. Fallot 4 este, fără alte argumente,un adaos excelent al unei serii celebre, care încă, nu a dezamăgit.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte