Register
Or


A password will be e-mailed to you.

Telltale Games a anunțat ieri faptul că al treilea sezon din populara serie The Walking Dead, „A New Frontier”, va debuta în luna decembrie, mult mai târziu decât lansarea din noiembrie anunțată anterior.

Plasat aproape patru ani după ce seria a început, A New Frontier urmărește povestea lui Clementine, care acum este adolescentă, cât și ce a lui Javier. Jucătorii vor lua control asupra lui Javier în timp ce acesta este în căutarea familiei care a fost luată de lângă el în timpul unui atac zombi devastator. Împreună într-o lume post apocaliptică, Clementine și Javier descoperă că poveștile lor sunt mai complicate decât par.

Dead

Al treilea sezon din serie a fost inițial dezvălui la E3 anul acesta. A New Frontier mai rulează pe un engine nou, același folosit de Telltale în recenta serie Batman.

Primele 5 episoade din The Walking Dead sezonul trei vor fi disponibile începând cu 20 decembrie pe PS 4, Xbox One, Xbox 360, PS3 și PC. Pe lângă acestea, sezonul va putea fi achiziționat și pentru dispozitivele iOS și Android compatibile. Pe 7 februarie, jucătorii interesați în cumpărarea season pass-ului o pot face pe PlayStation 4 și Xbox One.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte