Enermax Starryfort SF30

Salt and Sanctuary, care pare a fi o versiune 2D de Dark Souls, va ajunge pe PS Vita în 28 martie, conform anunțului făcut de Ska Studios.

Această versiune pentru consola protabilă se încadrează în categoria Cross-Buy, ceea ce înseamnă că toți jucătorii care au achiziționat jocul pe PlayStation 4, vor primi automat o copie a versiunii de Vita fără vreun cost suplimentar.

Portarea lui Salt and Sanctuary pe PS Vita a fost realizată de către Sickhead Games, studioul responsabil pentru aducerea versiunii de Stardew Valley pe console și a lui TowerFall Ascension pe Vita.

Ska Studios inițial plănuia să elibereze versiunea de Salt and Sanctuary pe Vita odată cu lansarea jocului pe PS4, dar asta nu s-a întâmplat deoarece proiectul a devenit mult mai ambițios decât a anticiăpat studioul format din doi oameni. În vara anului trecut, dezvoltatorii vorbeau despre reacția neașteptat de furioasă a multora din cauza întârzierii versiunii pentru PS Vita.

Salt and Sanctuary este un RPG 2D dezvoltat și publicat de Ska Studios în 15 martie, 2016 pe PlayStation 4. Încă de la lansare, jocul a fost primit cu multă căldură de fani și apreciat de critici.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte