Asrock

Wako Factory, un studio francez de dezvoltarea a jocurilor indie, este încântat să anunțe Samurai Riot, versiunea lor 2D, solo sau co-op Arcade Beat’em Up pentru PC, care va fi lansat pe Steam.

Fanii acestui gen pot aștepta cu nerăbdare un tratament vizual, în care o poveste obligă jucătorul să se gândească cu adevărat la deciziile lor în joc și la ramificațiile alegerilor lor. Fiind angajați pentru a aduce pacea și liniștea pe terenul războinic, fiecare alegere pe care o faceți ca un samurai, Tsurumaru / Sukane, va avea o influență asupra destinului tău și, cu un arsenal de atacuri mortale la dispoziția ta, lupta pentru a reuși va necesita chin, pricepere și preconcepție!

„Principala sursă de inspirație în crearea Samurai Riot este foarte simplă – am iubit mereu să jucăm jocuri cooperative, în special stilul arcade – unul cu celălalt. Am simțit că nu există destule jocuri de cooperare locale, așa că am decis să ne dezvoltăm propriul Beat’em Up, care se concentrează pe experiența cooperativă „, a spus Kevin Buchet, designer de jocuri la Wako Factory. „Suntem, de asemenea, mari fani ai istoriei japoneze și am petrecut mult timp pentru povestea din spate a jocului, unde trebuie să luați decizia cu privire la ceea ce ați sacrifica pentru a vă păstra onoarea ca pe un samurai și să simțiți că Jocul îmbină perfect elementele tradiționale japoneze și mitologia, într-o interpretare nouă și modernă a genului clasic „.

Samurai Riot oferă o mulțime de opțiuni și trăsături, inclusiv jocul solo și de cooperare, în care povestea scufundă ambii jucători în mod egal, cu o poveste cu mai multe ramificații, completată cu opt terminații diferite. În schimb, ați putea intra într-o luptă PVP împotriva partenerului dvs. pentru a câștiga conducerea! Cu cât jucați mai mult, cu atât acumulează mai multe puncte pentru a debloca noi școli de luptă pentru o valoare mai bună de reluare.

Ușor de luat și jucat, dar greu de stăpânit,   recompensează jucătorul mai exigent cu conținut mai profund. Jucătorii pot alege dintre cele 14 școli de lupte care adaugă o varietate de variații de joc în ceea ce privește mișcările personajului și devastarea pe care le pot dezlănțui asupra dușmanilor lor.

Wako Factory, „Am participat deja la multe convenții, atât în Franța, cât și în America, feedback-ul a fost grozav și mulți sunt deja impresionați de jocul de cooperare pe care l-am prezentat. A fost o adevărată întâlnire a jucătorilor și a auzi ce cred despre jocul nostru. ”

Lasa un comentariu
Enermax Starryfort SF30
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte