Am testat în această săptămână una dintre cele mai bune tastaturi de la Sandberg, FireStorm Mechanical Keyboard. Tastatura este una care atrage rapid toate privirile, fiind concepută pentru gameri, cu o iluminare RGB completă, o placă metalică, taste cu switchuri Cherry MX Blue și funcții perfecte pentru jocuri.

Tastatura Sandberg FireStorm Mechanical Keyboard dispune de un iluminat de fundal complet RGB pe fiecare tastă în parte, lumina putând fi controlată atât de pe tastatură cât și de pe softul dedicat care poate fi găsit online la următorul link. Sandberg Firestorm este o tastatură plug n play, toate funcțiile fiind disponibile chiar dacă nu instalăm softul dedicat. Ca și moduri de iluminare, găsim Color Cycle, Ripple Effect, Wave Effect , Breathing effect si Starlight Effect, acestea putând fi customizate fiecare în parte. Tot de pe tastatură se poate controla intensitatea iluminării pe 5 niveluri, de la 0 la 100% pentru a ne putea bucura de iluminare ți pe întuneric, fără să deranjeze la ochi.

Tastatura este montată pe o placă metalică grea, și oferă 104 taste mecanice, beneficiind și de funcția antighosting, care îți oferă posibilitatea de a apăsa mai multe taste simultan fără sa se blocheze.

Tastatura are switch-uri Cherry MX Blue pe toate butoanele cu un sound clicky, ușor zgomotoasă, aviz celor cărora le plac tastaturile silențioase. Mie personal îmi place sunetul produs de taste și felul în care se simt acestea în momentul în care tastezi ceva pe ele sau te joci.

În partea de jos avem și un wrist rest care poate fi ascuns sub tastatura cu ușurință datorită balamalelor care vin montate între tastatură și palmrest, pentru cei care nu vor sa îl folosească.

În partea de sus, găsim și 12 taste multimedia care pot fi folosite apăsând tasta FN și tastele F1 până la F12.

Am testat tastatura și în câteva jocuri FPS, iar timpul de răspuns este foarte mic, făcând experiența jocurilor, una extrem de plăcută.

Toate materialele folosite în construcția tastaturii sunt materiale premium, plăcute la atingere și cu un feeling profesional. Cablul tastaturii are o lungime de 1.8m așa încât poate ajunge cu ușurință la pc chiar și prin spatele biroului pentru a nu fi la vedere.

După părerea mea, Sandberg FireStorm Mechanical Keyboard este o tastatura care nu se lasă mai prejos față de brandurile de top și pot spune ca este un best-buy pentru o tastatură mecanică la ora actuală. Tastatura poate fi achiziționată la prețul de 399 lei (link oficial), iar noi o recomandăm cu mare drag.

Lasa un comentariu
%d blogeri au apreciat:
Sari la bara de unelte